Tein oikein kunnon eko-ostoksen ostamalla kierrätysmateriaaleista valmistetun Essent´ial -nojatuolin nettikirppikseltä. Tämä älyttömän hieno aarre oli kuin vastaus rukouksiini ja pidän löytöäni suoranaisena lottovoittona. :D Siinä se minun suloinen ruttutuolini nyt köllöttelee, olohuoneessa odottelemassa kesää ja parvekkeelle muuttoa. :)

iIMG_3770.jpg

essential.jpg

iIMG_3772.jpg

iIMG_3762.jpg

Vuonna 2006 syntyneen Essent´ialin merkittävimpiä arvoja on luonnonsuojelu sekä maailman jätekuorman pienentäminen ja he ovat yksi euroopan suurimmista kierrätetyn designin edelläkävijöistä. Tuotteiden materiaaleina on käytetty kierrätettyä ja FSC sertifikoitua selluloosaa sekä kartonkia, joista on myös minun tuolini rakentunut. <3

iIMG_3771.jpg

Tuoli jakaa varmasti vahvoja mielipiteitä, osa teistä saattaa pitää sitä yhtä söpönä ja persoonallisena kuin minäkin. :) Tuolissa on mielettömän mukava istua, sillä se mukautuu kehon mukaiseksi kuten säkkituolitkin. Suuren kokonsa (90x75cm) ansiosta siinä voi röhnöttää oikein kunnolla, tämä ei tosiaankaan ole sievistelytuoli. :D 

Kierrätetty kierrätysmateriaaleista valmistettu ekotuoli, voiko enää parempaa ollakaan? :)

Ihanaa illan jatkoa kaikille ja huomiseen! <3