Sohvan vaihtaminen divaaniin aikaistuikin ja se tapahtuu jo tänään. :D Olen ihan innoissani tästä muutoksesta ja odotan iltaa että pääsen sisustelemaan ja huseeraamaan olohuoneen kanssa. Sohva siirtyi eteiseen odottamaan ulos kantamista ja iltasella divaani pelmahtaa vuorostaan sisään. Nyt olohuoneessa näyttää tältä. :D

iIMG_3594.jpg

iIMG_3595.jpg

Sitä mukaa kun saan olkkaria siivottua, kantaa neiti omia tavaroitaan tilalle. :) Tarkoituksena on saada olohuone jynssättyä perinpohjin ikkunoiden pesua myöden, sillä kerrankin on kunnolla tilaa avata yli kaksi metrinen ikkuna. Hayn tarjotinpöytä on täydellisen korkuinen ja saan sillä tuettua avoimen ikkunan ilman apukäsiä, varsin kätevää. :)

iIMG_3593.jpg

Olohuoneessa ollut Silence-printtijuliste vaihtui raflaavampaan Balanceen ja Silence odottelee nyt uutta paikkaa makuuhuoneen nurkassa nököttäen. 

Tämmöistä täällä projekteerataan parhaillaan ja viimeistään huomenna postailen teille uudesta kirppisdivaanistani ja olohuoneen toivottavasti raikastuneesta ilmeestä. :) Aurinkoista päivää!

(Postaus sisältää loistavasta fiiliksestäni johtuen aivan liikaa hymiöitä, mutta älkää antako sen häiritä! :D)