Sain Vaihtelevasti Valkoista -blogin Hani P:ltä hauskan Ilmianna Ikeasi -blogihaasteen. Haasteen tarkoituksena on tehdä esittelypostaus kaikista kodin Ikea-tavaroista ja kalusteista, joita meidänkin pirtistä tietenkin löytyy. :)

mongstadmalmlipasto.jpg.jpg

Heti ovesta sisään astuessa on vastassa rivi Ikealaisia Mongstad-peilejä. Peilit ostin neljä vuotta sitten eikä kyseistä peiliä ole valmistettu valkoisena enää aikoihin. Kuvassa näkyy myös edesmennyt kuuden laatikon Malm-lipasto, jota meillä ei enää ole. Ylälaatikoiden keskipalkki hajosi ja lipasto meni reklamaationa takaisin Ikealle.

sultanpatjatjpg.jpg

Makuuhuoneessa on kaksi Ikean Sultan-sarjan runkopatjaa, jotka on jemmattuna nahkaisen sänkyrungon sisälle ja petauspatjan alle. Olen kuullut Sultan-sarjan patjoista pelkkää hyvää ja itsekin olen tyytyväinen näihin runkopatjoihini. :)

lackhyllyt.jpg

IMG_3286.jpg

IMG_3264.jpg

Keittiön puolelta löytyy kuusi korkeakiiltovalkoista Lack-seinähyllyä päällekkäin aseteltuna. Tykkään niistä kovasti ja ne kuuluvat ehdottomasti parhaiden Ikea-ostoksieni top kolmoseen. :)

best%C3%A5sarjaa.jpg.jpg

iIMG_2467.jpg

iIMG_2281.jpg

iIMG_2307.jpg

Olohuoneesta löytyy vuorostaan Bestå-sarjaa. Matalan kaappirivistön kokonaismitat ovat 300x40x64cm ja se koostuu kolmesta erillisestä rungosta ja viidestä korkeakiiltovalkoisesta ovesta. Kaappien päällä on sarjaan kuuluvat valkoiset lasilevyt, jotka siistivät mattarunkoisen kaapin yhtenäisemmän näköiseksi. Ihana heijastus on pelkkää plussaa. :)

pskaappivalkoinen.jpg.jpg

IMG_3420.jpg

Uusin Ikealaiseni on tytön huoneeseen saapunut valkoinen PS-kaappi. Kaapissa on sisällä hyllyt ja se syö tavaraa sisäänsä enemmän kuin sen heiveröisen ulkomuodon osalta uskoisi. :)

olohuonehaaste1.jpg

Pikkusälän osalta Ikea on meillä aika heikosti edustettuna. Minulla on ainoastaan muutama Kasset-sarjan pahvinen säilytyslaatikko, kaksi DVD-laatikkoa ja neljä A4-kokoista arkistointilaatikkoa.

Kivikdivaani.jpg

Liitän tähän listaukseen myös tulevaisuuden Ikea-haaveeni, joka on valkoisella Blekinge-päällisellä verhoiltu Kivik-divaani. Divaanilla voisin korvata nykyisen ison nahkasohvani, mutta toistaiseksi asia on vasta muhimassa ajatuksen tasolla. Irtopäällisten pesemisestä on kokemusta ja koiraperheessä sitä saa tehdä parin viikon välein. Nahkasohvan helppohoitoisuuteen tottuneena ajatus jatkuvasta pesu-urakoinnista on kauhistuttava. :D

Minusta olisi kiva kuulla millaisia Ikea-tavaroita teidän kodeista löytyy ja siksi haastankin tällä kertaa bloggaajien sijasta teidät lukijani. :) Kommenttiboksiin voit laitella listaa oman kotisi Ikealaisista risujen ja ruusujen kera. :)