Moni lukijoistani varmasti tietää jo kuuluisat Uashmaman pussukat, joita minulla on useita ja jotka vilahtelevat postauksissani tavalla tai toisella viikottain. :) Italiasta löytyy useampiakin saman tyylisiä ekologisia tuotemerkkejä, joista Essent´ial on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Heidän valikoimassaan on peruspussukoiden lisäksi myös nojatuolin muotoon ommeltuja säkkituoleja sekä vetoketjullisia tuotteita.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-13%20koht

poltrona-avana-lavabile-850x566.jpg

Tästä kierrätysmateriaalista valmistetusta nojatuolista postailin teille jo viime marraskuussa ja siitä asti se on ollut takaraivoni muistitikulla. :) Valkoisena versiona se olisi tosi hauskan näköinen meidänkin kotona, ehkä lasitetulla parvekkeella yrttipuutarhan kaverina tai sitten jopa ihan olohuoneessa. :)

HOME-SLIDER-interno6.jpg

essent-ial1.jpg

Vetoketjulliset meikkipussukat ovat käteviä ja niiden vesipestävän ominaisuutensa ansiosta ne pysyvät siistinä vuodesta toiseen. Ihastuin palavasti ylemmän kuvan jauhopussiin, joka on sisältä ruskea ja ulkopinnaltaan valkoinen. <3 <3 Se sopisi täydellisesti meidän tammivalkoiseen sisustukseen. Tyylikkäitäkin nämä paperipussukat ovat, mustana varsinkin. <3

essent-ial2.jpg

Olen kiinnostunut entistäkin enemmän erilaisista ekotuotesarjoista, kuten Uashmamasta, Essent´ialista, Kalklitiristä, Anna Nygårdin tuotteista... Uusiomateriaaleista valmistetuissa tuotteissa on arvot yleensä aina kohdillaan ja mikäs sen parempaa kuin antaa vanhalle roskalle uusi elämä uuden tuotteen muodossa. Melkein kuin olisi itse tuunannut jotakin roskasta käyttökelpoiseksi. :)

Tuulista mutta aurinkoista päivää kaikille!

(Kuvat: Essent´ial.com)

EDIT: Suomessa Essent´ialin tuotteiden jälleenmyyntiä hoitaa Out of the dark. Heiltä voi tiedustella tuotteiden tarkkoja ostopaikkoja ja saatavuuksia:

Out of the Dark / Asiakaspalvelu

Tel: +358 40 5547670

Email: service@oot-drk.com