Juttelin taannoin ystäväni kanssa miehistä ja miesmausta. :) Häneen vetoaa eniten söpöt, ystävälliset ja kiltin näköiset vaaleat miehet, minuun salaperäiset, tummat pörrötukkaiset James Dean-tyyppiset rentut, hihii. :D Tämä koskee ehdottomasti vain ulkonäköä, sillä renttumaista käytöstä en katselisi tosi elämässä kovinkaan pitkään, vaikka ulkonäkö olisi made in heaven. :D Keräsin tähän postaukseen muutaman Hollywoodin herkkupeppu-esimerkin minuun vetoavasta habituksesta. :)

landonliboironpic.jpg

Landon on uusin nappisilmäinen löytöni, jonka löysin Netflixin omasta tv-sarjasta Hemlock Grove sekä samasta paikasta löytämästäni ihmissuhdedraamasta Life Unexpected. Kyseinen nuori mies näytteli myös telkkarista tulleessa Terra Novassa, mutta silloin en kiinnittänyt häneen huomiota. Landon kuuluu ehdottomasti "paranee vanhetessaan"-kastiin. :)

robertpattinsonpic.jpg

Robert Pattinson on kaikille varmasti liiankin tuttu kasvo. Twilight-komistus oli parhaimmillaan pari vuotta sitten, tukka takussa. Hänen nykyinen siili-lookkinsa ei saa minua enää pauloihinsa, valitettavasti. :D

Shilohfernandezpic.jpg

Shilohin bongasin muutamia vuosia sitten Red Riding Hood-leffasta, jossa hänen mystinen roolihenkilönsä oli sydämensulattaja. Mies ei näytä luonnossakaan yhtään pahemmalta, ehdotonta James Dean -ainesta vienosti vinon hymynsä kanssa. ;)

alexanderkochpic.jpg

Tämän veijarin bongasin Under The Dome-sarjasta, jossa hän esittää sekaisin olevaa semi-pahista Junior Rennietä. Oli tukka sitten pörrössä tai sliipattuna sivulle, kaikki käy. :D 

jasonbehrpic.jpg

Teinirakkauteni kohde Jason ansaitsee paikkansa kuumien miesten listalla ikuisesti. <3 Roswell-sarjasta pinnalle ponnahtanut herkkis on yllättävän nuorekas ollakseen nykyisin nelikymppinen perheellinen mies. Tykkään sekä nuoresta Max Evans-roolihenkilön kaltaisesta sydäntä riipaisevasta babyfacesta että vanhemmasta ja miesmäisemmästä habituksestaan. <3

nickwechsler.jpg

Toinen "ikämies"-poimintani on niinikään Roswell-sarjassa esiintynyt Nick, joka on osalle ehkä tutumpi sarjasta Kosto. Tämä on yksi niistä harvoista miehistä, jotka mielyttävät sekä minua että ystävääni, vaikka miesmakumme onkin niin erilainen. :D

ryanphillippepic.jpg

Vaaleita miehiä ei top kympissäni ole yhtä poikkeusta lukuunottamatta koskaan nähty, tämä poikkeus on Ryan Philippe johon olin t-o-d-e-l-l-a ihastunut vuonna -97 kun Tiedän mitä teit viime kesänä-kauhuleffa sai ensi-iltansa. :D Olin niin kateellinen näyttelijä Reese Witherspoonille, joka meni naimisiin tämän ihastukseni kanssa. Damn! :D

Tälläinen on suurinpiirtein minun miesmakuni noin niin kuin yleisenä pikaotoksena. :) Ystäväni sen niin hyvin osasi pukea sanoiksi - Miia, sä kärsit James Dean-syndroomasta jossa miehellä pitää olla rentun vaatteet, intensiivisen mysteerinen tuima katse ja rasvainen tukka jonka pitää roikkua silmillä, hihihiii. :D 

Utelias kun olen, olisi kiva kuulla millaiset miehen piirteet uppoaa teihin? ;)

(Kuvat: Instyle, Fox, Paramount, Maxim, Universal, Netflix)