Tein tässä iltasella osan pohjatöistä valmiiksi tytön huoneen raitaseinän huomista maalaamista varten. Seinän epätasaisuudet on paikattu, paikat on hiottu tasaiseksi ja seinä on maalattu valkoisella maalikerroksella. Huomenna iltapäivästä alkaa sitten varsinainen raitaprojekti. :) Huoneessa säilyy keltavalkoinen väriteema, keltaisen lisääntyessä entisestään. Hayn Loop-pukkijaloista ja Ikean Linnmon pöytälevystä teen tytölle askartelupisteen / "koulupöydän" jota hän on toivonut. Piste tulee valkoisen seinän eteen, jolloin Hayn keltainen Hee-tuoli olisi aika päheän näköinen. :)

tyt%C3%B6nhuone11.jpg.jpg

tyt%C3%B6nhuone22.jpg.jpg

tyt%C3%B6nhuone33.jpg.jpg

Jatkopuun jatkettava sänky on ollut todella toimiva. Tällä hetkellä se on säädetty 160cm pituuteen, joka on reilun metrin mittaiselle tytölle hyvä. Sivulaitaa meillä ei enää käytetä ja kuvasta poiketen meiltä puuttuu myös sängyn alla oleva laatikko. Laatikko olisi kätevä lelujen säilytyksessä, mutta en tiedä onko enää tässä vaiheessa kannattavaa sellaista ostaa. Hyvin pärjäillään sängyn alle jemmattujen Lego Storage Boxien kanssa. :)

 N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-05.jpg

Tässä vielä pohjakuva tytön huoneesta ja kalusteiden paikoista. Vasemmalla on keltainen seinä, suoraan edessä sängyn takana on tuleva raitaseinä ja pöydän kohdalla oleva oviseinä on perusvalkoinen. Kuvan alareunassa oleva katkoviiva esittää aukeavaa ovea, jolle pitää jättää tilaa. Oikealla oleva tuplaviiva vuorostaan on 160cm leveä ikkuna. 

Huomenna päivällä on tulossa siivousaiheinen postaus ja iltasella truuttaan lisää lastenjuttuja ulos eetteristä. :) Siispä huomiseen! :)