Päätin ryhtyä keräilemään Muuton Stacked-hyllymoduuleja, joilla tulen tulevaisuudessa korvaamaan olohuoneen tv-tasona toimivan Bestån. Suunnitelmani on aikaisemmasta kaikki-heti-mulle-nyt-tyylistäni poiketen ostaa yksi uusi osa per kuukausi, jolloin loppuvuodesta minulla alkaa olemaan suhteellisen hyvä määrä komponentteja tv-tasokokonaisuuteen. :)

MuutoStacked.jpg

MuutoStacked2.jpg

Viime keväänä aloin funtsimaan tätä Stacked-moduuliasiaa ja nyt vuotta myöhemmin olen aivan satavarma että haluan satsata tähän kyseiseen tuotteeseen. Muunneltavuus ja omaa silmääni hyvin suuresti miellyttävä avoin säilytyskaluste on juuri sitä mitä omaan kotiini haluan nyt ja tulevaisuudessakin. Omistan paljon äärettömän kauniita pieniä sisustusesineitä, joita haluan pitää esillä ja avoin hyllystö on kaunis ja toimiva sisustusratkaisu minulle. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-29%20koht

Osia tulee olemaan kaiken kaikkiaan noin 12kpl riippuen tulevaisuuden tarpeista. Keräämisen aloitan huhtikuussa ostamalla yhden valkoisen ison taustalevyllisen valkoisen moduulin. Suunnitelmani on tässä vaiheessa seuraava:

 • huhtikuu iso valkoinen moduuli taustalevyllä
 • toukokuu keskikokoinen valkoinen moduuli taustalevyllä
 • kesäkuu pieni valkoinen moduuli taustalevyllä
 • heinäkuu podium puun sävyinen
 • elokuu pieni puinen moduuli (ilman taustaa)
 • syyskuu pieni valkoinen moduuli taustalevyllä
 • lokakuu pieni valkoinen moduuli taustalevyllä
 • marraskuu pieni valkoinen moduuli taustalevyllä
 • joulukuu podium puun sävyinen
 • tammikuu iso valkoinen moduuli taustalevyllä
 • helmikuu pieni puinen moduuli (ilman taustaa)
 • maaliskuu keskikokoinen valkoinen moduuli taustalevyllä

Joulukuussa minulla olisi riittävästi osia jotta voin hyvästellä nykyisen tv-tasona toimivan neljä vuotta vanhan Bestå-kokonaisuuteni. :) Osa teistä ehkä nyt ihmettelee miksi en osta tarvittavia osia nopeammalla syklillä, miksi vain yksi osa per kuukausi. Siihen on parikin syytä, joista tärkein on monelle astiasarjan kerääjälle varmasti tuttu: itse keräilyn tuoma odotus ja tuplasti suurempi ilo kun uusi osa ilmestyy kotiin. :) Vaikka olenkin karsinut elämästäni ja kodistani turhaa roipetta pois rankalla kädellä ja yritän suunnistaa kohti minimalismia, tykkää kuitenkin keräilystä, kodin uudistamisesta ja uusien asioiden tuomasta ihanasta tunnelmasta kotona. Tulevaksi keräilykohteekseni valitsin entisten meikkien, vaatteiden, kenkien, valokuvakehysten, astioiden ja leffojen sijaan jotain pysyvämpää ja merkityksellisempää - Muuton Stacked-kalusteet. Näin saan tyydytettyä oman keräilyinnostukseni järkevästi, hankittua viimein laadukkaan ja kivan säilytyskalusteen olohuoneeseen ja opeteltua tavoitteelisempaa sisustamista sekä kehittämään kaikki-mulle-heti-nyt-luonteenpiirrettäni. :)

Ihanaa lauantaita kaikille! <3

(Tuotekuvat: Muuto)