Minulta toivottiin postausta kosmetiikkatuotteiden säilytyssysteemeistäni. En omista kovinkaan suurta määrää purkkeja tai purtiloita, joten säilytysboksienkaan tarpeeni ei ole kovin suuri. Muutamia järjestystä helpottavia Nomess Copenhagenin bokseja minulla kuitenkin on... :)

iIMG_3560.jpg

iIMG_3578.jpg

Muutamia meikkejäni säilytän Nomess Copenhagenin kirkasta muovia olevassa Make Up Organizerissa. Siihen mahtuu aika hyvin täytettä, huulipuniakin saisi mahtumaan 9kpl mikäli sellaisia omistaisin. :)

iIMG_3563.jpg

iIMG_3566.jpg

iIMG_3565.jpg

Make Up Organizerin oikeassa reunassa on kätevästi kolme erillistä tasoa, johon saan mahtumaan päivittäin käytettävän meikkipuuterin ja aurinkopuuterin. Ylimpään kerrokseen saan kynsilakkani kauniisti esille, ne on minusta niin nättejä että mieluusti pidän niitä esillä. :)

iIMG_3577.jpg

Hajuvesiäni säilytän kannellisessa Box Tall-boksissa, johon mahtuu tiiviisti laitettuna kaikki kuusi tuoksuani. Kuvassa myös uutukaiset Burberryn Body ja Cleanin White Woods -tuoksuni. <3

iIMG_3573.jpg

iIMG_3582.jpg

Topseja, nenäliinoja ja vanulappuja säilytän kolme lokeroisessa kannellisessa säilyttimessä, jossa ne ovat kätevästi saatavilla mutta pölyltä suojassa. Tätä boksia säilytän kylpyhuoneen vetolaatikossa, eli se ei ole esillä. Tyhjässä lokerossa pitäisi olla vanulappuja, mutta ne ovat päässeet loppumaan. Täytyykin muistaa ostaa kaupasta niitä lisää.

iIMG_3585.jpg

iIMG_3587.jpg

Näillä kolmella boksilla pärjään vallan mainiosti. :) Kantokahvalla oleva kirkas Tool Box* olisi ihan omiaan minun kasvojenhoitoaineilleni, sellaisen todennäköisesti tulen ostamaankin jossain vaiheessa... :) 

nomesscopenhagen.jpg

Suomen suurin Nomess Copenhagen tuotteiden jälleenmyyjä on Stockmann*, jolla on edustuksessaan lähes koko valikoima kaikkine osineen. Nettikaupan puolelta löytyy mm. XL-kokoinen Make Up Organizer*, joka on ollut todella suosittu tuote. Itselläni on niin vähän meikkejä ja kynsilakkoja, että minulle riittää tämän pienempi versio. Stockmannin kanta-asiakkaat voivat hyödyntää maaliskuun aikana tehdyssä ostoksessaan alennuskoodin (STCOM2314), jolla saa yhdestä normaalihintaisesta kodintuotteesta 20% pois hinnasta ilmaisen postitoimituksen lisäksi. Olen ihan kahden vaiheilla rikkoisinko maaliskuun ostoslista-lupaustani ja tilaisin tuon kahvallisen Tool Boxin nyt, vai jätänkö tarjouksen käyttämättä... Ihan höhlää että kaikki parhaat tarjoukset tulee tietysti sille kuulle kun yritän nipistää shoppailuni ihan minimiin. :D Toisaalta voisin pitää huhtikuussa älä-osta-mitään-kuukauden, koska meninhän sortumaan jo muutenkin Sokokselle kahden tuoksun, sävyllisen hoitoaineen ja Fredriksonin pipon (jota ei muuten olekaan saatavilla enkä sitä siis vieläkään omista, höh) osalta. :D 

Keväistä tiistaita kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *merkeillä)