Innostuin siivoamaan makuuhuoneen ja samaan hengenvetoon vaihdoin lakanatkin. :) Korkkasin käyttööni Hobbyhallista tilaamani patjansuojuksen, joka vaikuttaa erittäin pätevältä petikaverilta. :)

iIMG_3597.jpgmakkaria1.jpg

Patjansuojuksen nurjalla puolella on näppärät kuminauhat, joilla se pysyy napakasti paikoillaan. Pikatestauksella sängyssä pyöriessäni se ei ainakaan lähtenyt pois paikoiltaan, joten uskon sen pysyvän kuosissaan myös yöaikaan. :D

makkaria2.jpg

makkaria3.jpg

Puhtaissa pikasilitetyissä pellavalakoissa kelpaa taas viikon verran köllötellä. Pahimmat kurtut sain silitettyä suoremmaksi ja minulle kelpaa tälläiset semisti ryttyiset lakanat. :)

iIMG_3610.jpg

iIMG_3612.jpg

Gantin palmikkoneuleinen torkkupeitto löysi tiensä meidän huusholliin jo helmikuussa, mutta olen unohtanut postata siitä teille. Kyseinen torkku tulee aikanaan parvekkeelle, kun saan partsin sisustettua kesäkuntoon kuun lopulla. 

makkaria4.jpg

iIMG_3617.jpg

iIMG_3615.jpg

Ilta-aurinko valaisee makuuhuoneen niin kauniisti ja joka kerta jaksan ihastella sitä. <3 Siivotussa ja pölyttömässä puhtaassa makkarissa kelpaa illalla sulkea silmänsä ja sukeltaa untenmaille. <3

Eipä sen ihmeempää tällä kertaa, huomiseen! :)