Laura Ashleyn pesuaineita on ollut todella hankala löytää kaupoista enkä ole aikoihin päässyt pesemään pyykkejäni tällä ihanan tuoksuisella nestemäisellä pyykinpesuaineella. :) Huomasin äsken että Stockmannin nettikauppaan on tullut oma Siivousaineet* -osasto, josta löytyi myös Laura Ashleyn Homecare-sarjan tuotteita ja näpyttelin heti tilaukseen kaksi pyykinpesunestepulloa sekä pinkin lasipesusuihkeen, jota tykkäsin käyttää pölyjen pyyhkimisessä kaikilla pinnoilla. <3

lashley.jpg

lashley2.jpg

lilyseco.jpg

Myös suosittua Lilly´sin ekosarjaa löytyy Stockmannilta ja mielenkiinnosta klikkasin myös yleispuhdistussuihkeen* ostoskoriin. Tuoksuna tässä on sitruunaruoko, joka ainakin omaan korvaani kuullostaa ihanan keväiseltä ja raikkaan puhtaalta. :) En malta odottaa että pääsen siivoilemaan tällä uudella suihkeella, hihii. :D

Se olisi taas uusi viikko edessä, joka on toivon mukaan ihanaa auringonpaistetta pullollaan. Aamuisin on ihana kuunnella lintujen viserrystä, se on varma kevään merkki se. :) Mukavaa maanantaita kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkin merkitty *-merkillä)