Kauniita sisustuskuvia on maailmassa miljoonittain ja itsekin olen varmasti muutaman sadantuhannen kuvan kohdalla pysähtynyt tiirailemaan, ihastelemaan ja inspiroitumaan poikkeuksellisen pitkäksi aikaa, mutta yksi tietty kuvasarja on ylitse muiden. Olen jakanut nämä kuvat blogissani jo kahteen kertaan, mutta mielestäni ne ansaitsevat kolmannenkin kierroksen. :)

homedit.commuuto.jpg

Kyseiset kuvat ovat Homedit.com sivustolta kauan aikaa sitten löytämäni asunnon myyntikuvat. Kyseinen koti on mitä ilmeisimmin ollut tyhjillään ja se on stailattu myyntikuntoon lainakalusteilla. Kuvissa on minusta niin ihana, raikas ja rauhallinen tunnelma. Olen täysin rakastunut kuvien sisustukseen ja ihaniin yksityiskohtiin, eikä rakkauteni näytä laantumisen merkkejä. Kuvien harmoninen sisustus vastaa kaikessa tavallisuudessaan minun unelmakotini sisustusta. Tässä kohteessa yhdistyy kaikki ne asiat, joita olen tavoitellut omaankin kotiini - minimalistisuus, vaalea skandinaavisuus, klassisuus, avaruus ja valoisuus. <3

nordic-interior-design-apartment1.jpg

nordic-interior-design-apartment2.jpg

Tammisen ruokapöydän ideani on lähtöisin tämän kodin ruokailutilasta, jossa puunsävyt ovat vahvasti edustettuna yleisen valkoisen värityksen rinnalla. Edes verhojen ja maton puuttuminen ei haittaa, niiden puute pikemminkin korostaa kaunista kontrastia puun ja valkoisen välillä. <3

photo3998281.jpg.jpg

Tein vastikään Pinterestiin uuden kuvakansion White & Wood, jonne kerään inspiroivia ja kauniita sisustuskuvia vaaleista skandinaavisista kodeista ja sisustuksellisista yksityiskohdista. Kannattaa käydä kurkistamasssa mikäli tämä tyylisuuntaus kolahtaa sinuunkin. :) Alla muutamia lemppareitani:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

Postauksen loppuun liitän eilen alkaneen 5 päivää & 5 kuvaa -blogihaasteen mukaisen otoksen, jonka räpsäisin postauksen tekemisen yhteydessä. Teen kuvakollaaseja ja muita kuvamuokkauksia Picmonkeyn nettisovelluksella ja kyseinen sovellus on minulla käytössäni lähes päivittäin. Toistaikseksi olen pärjännyt maksuttomalla ja hieman suppeammalla versiolla, mutta mietiskelen parhaillaan josko ostaisin itselleni premium-käyttöoikeudet... Picmonkey-ohjelmaa suosittelen kaikille bloggaajille, jotka haluatte helpon ja nopean tavan muokata kuvia ja tuunata kollaaseja. :)

iIMG_3807.jpg

Viiden kuvan haasteeseen tahdon tänään haastaa naapurin Irinan! :)

Inspiroivaa iltaa kaikille! <3