Olen innostunut pitkästä pitkästä aikaa katselemaan sarjoja, kiitos Netflixin ohjelmatarjonnan. :) Tällä hetkellä on katsonnassa kaksi eri sarjaa, joiden väliltä valikoin fiiliksen mukaan. Tänään kaipaan ehdottomasti jännittävää scifiä ja napsautankin Netflixin tuottaman Hemlock Groven ekan kauden vikat jaksot pyörimään kohta puoliin. :)

hemlockgrove22.jpg

hemlockgrove.jpg

Hemlock Grove on ristiriitaisia tunteita aiheuttava omituinen kokonaisuus. Ekan jakson perusteella ajattelin että se hyvin tavanomainen ja sataan kertaan kerrottu scifijännäri, mutta jakson loputtua olin ällistynyt sen saamasta kummallisesta kääntestä. Pakko oli katsoa jakso 2 ja 3 ja 4... ja sillä tiellä ollaan edelleen. :) Osa kohtauksista on melkoisen raakaa ja roisia menoa. Sarjaa kuvaisin seuraavasti: CSI etsii Hannibalia suojellakseen Vampyyripäiväkirjamaisia päähenkilöjä True Bloodin mukaisessa teemassa Twin Peaksin maisemissa. :) Raakoja kohtauksia, patoutunutta intohimoa, elämää suurempia salaisuuksia, yliluonnollisuutta, outoutta ja no, paljon näitä kaikkia ja erittäin tarkasti kuvattuna. En oikein tiedä kenelle uskaltaisin tätä hyvin omituista sarjaa suosittella, ehkä Twin Peaks, Walking Dead ja True Blood -faneille joita ei suorat puheet, teot ja silpomiset haittaa. :D

31282_life-unexpected.jpg

lifeunexpected.jpg

Life Unexpected sen sijaan tarjoilee romanttisen katastrofaalisen komediallista draamaa uusioperheestä, jossa 16-vuotias teinityttö Lux löytää biologiset vanhempansa yrittäessään saada oman huoltajuutensa ja päästäkseen pois sijaisperheestä. Ihmissuhteet ovat erittäin kiemuraiset ja tragikoomiset, teini-ikää ei elä pelkästään 16-vuotias Lux vaan myös hänen vanhempansa jotka yrittävät selvitellä välejään ja 16-vuoden aikaisia patoutumia. Sarjan näyttelijäkaarti on mielestäni onnistunut täydellisesti kuvaamaan sekaisin olevien roolihenkilöidensä elämänfilosofiaa ja juoni tempaakin mukaansa niin itkuihin kuin nauruunkin. Tämä on ehdottomasti katsomisen arvoinen sarja kaikille romanttisista ja mutkikkaista ihmissuhdedraamoista pitäville. Jaksoja on tehty kahden kauden verran, joista olen ekan kauden nyt katsellut. :)

Tämmöisiä ohjelmia täällä tiiraillaan parhaillaan ja kohta onkin aika peitellä tyttönen sänkyynsä ja syöksyä tuijottamaan nettitöllöäni. :)

Ihanaa iltaa kaikille!

(Kuvat: Netflix, The CW)