Pitkästä aikaa päätin postailla vaatejuttuja päivän asupostauksen muodossa. :) Päivän asuni koostuu hyvin tavanomaisista vaatekappaleista - lemppari-legginseistäni, pitkästä trikoopaidasta, pitkästä neuletakista sekä villasukista. 

p%C3%A4iv%C3%A4n%20asu1.jpg

p%C3%A4iv%C3%A4n%20asu3.jpg

Tämän näköisissä vetimissä minut useimmiten näkeekin, vaatteet ovat rentoja, mukavia ja sopivan siistejä. Talvi- ja syyskautena yhdistän tähän tavistyyliini mustat nahkasaappaat tai Hunterin kumisaappaat, keväällä ja kesällä valkoiset Conversen nahkatennarit tai ballerinat. Välillä Vilan mustat Surface-legginsit vaihtuvat pillifarkkuihin tai siistimpiin pillilahkeisiin prässihousuihin. :)

p%C3%A4iv%C3%A4n%20asu2.jpg

IMG_3542.jpg

Valkoinen on ehdoton lempivärini ja se näkyy vahvasti myös omassa pukeutumisessani. Valkoiseen tykkään yhdistää mustaa, tummansinistä ja beigen sävyjä. Moni ihmettelee eikö minulla ole koskaan päälläni mitään värikästä tai enkö halua ostaa jotain keväistä trendivärivaatetta. Vastaus on ei. :D Värejä olen nuorempana käyttänyt paljonkin, mutta minulla ei ole ollut enää vuosiin minkäänlaista intoa pukeutua värikkäästi, edes pienessä määrin. Viihdyn kaikista parhaiten yksinkertaisissa väreissä, mustassa, valkoisessa, beigessä ja satunnaisissa ruskeansävyissä. :) Valkoisten vaatteiden suhteen yritän välttää kirkasta vitivalkoista, sillä se saa ihoni näyttämään hyvin keltaiselta. Minulle sopiikin parhaiten pehmeät valkoisen sävyt, kevyesti taitetusta valkoisesta aina kermanvalkoiseen asti. :)

iIMG_3543.jpg

p%C3%A4iv%C3%A4nasu4.jpg

Tälläinen on päivän asuni tänään, ja ehkä huomennakin. :D Monesta tylsääkin tylsempää, mutta minusta mukavaa ja stressitöntä. :)

Illalla tulossa Ikea-aiheinen postaus saamani blogihaasteen muodossa, joten palaillaan iltasella taas asiaan! :)