Raitojen maalaaminen onnistui hyvin ja seinästä tuli aika hyvä, vaikka itse sanonkin. :) Huoneen seinäpinnat ei ole täysin suoria ja koska huonetta kiertää epäsuora kotelointi (katonrajassa), oli tosi vaikea saada raidoista suoria. Mielestäni onnistuin kuitenkin aika hyvin ja kauempaa katsottuna seinä näyttää enemmän tapetoidulta kuin maalatulta. 

IMG_3423.jpg

IMG_3420.jpg

IMG_3421.jpg

Huoneen kalustus meni osittain uusiksi, koska vaakaan raidoitettu seinä muutti huoneen mittasuhteita radikaalisti. Vaakaraita leventää päätyseinää eikä huone näytä enää neliöltä mitä se on. Päätyseinä tuli ikäänkuin lähemmäksi ovea ja sen vuoksi sänky näytti liian massiiviseltä 80cm syvyydessään tuon seinän edessä. Pyöräyttelin kalusteita ees sun taas ja lopulta ne asettuivat aika kivasti paikoilleen. Hayn Hee-tuoleja on nykyisin kaksi, joista toinen on tytön huoneessa. Tuolilla oleva rilli-mamma tyynykin sopii kivasti huoneen retroon sisustukseen. :) Huoneesta puuttuu vielä verhot ja pöytä, ne aion viikonlopun aikana laitella paikoilleen. 

IMG_3422.jpg

IMG_3418.jpg

IMG_3419.jpg

IMG_3425.jpg

Tosi kiva muutos tuli parilla raidalla. :) Huone heräsi eloon ihan eri tavalla kuin aikaisemmin ja tykkään itse tosi paljon tästä iloisesta ja raikkaasta fiiliksestä mikä huoneessa nyt on. Tyttö on myös tosi tyytyväinen ja sanoi rakastavansa sitä, ja nimesi huoneensa ampparihuoneeksi. :D 

Tämä viikko on ollut aivan liian vauhdikas ja väsyttävän kiireinen, tuntuu että päivät olisi viuhahtaneet ohi ja tiistain jälkeen olen ollut päivistä ihan sekaisin. Aamulla kun heräsin, elin torstaita ja olin ihan ihmeissäni kun minulle toivotettiin hyvää viikonloppua. :D Parin tunnin kuluttua vaihdan vapaalle ja tyhjennän kaikki viikonlopun menot kalenterista. Harvoin tuntuu siltä että en jaksa mitään, mutta nyt on sellainen olo että on pakko latailla omia akkujanikin välillä. Ajatukset takkuaa ja vaeltelee tosi pahasti, unohtelen asioita ja keskityn epäolennaisuuksiin. Tuntuu että juoksen 24/7 kellokortti kaulassa, unissanikin hihii. :D Viikonlopun pyhitän kotona laiskotteluun, ajatuksieni järjestelyyn ja bloggailuun. Kaikkea kivaa siis luvassa viikonlopuksi tänne bloginkin puolelle. :)

Ihanan laiskaa perjantaita kaikille! :)