En yhtään tiedä mitä maalausprojektistani tulee, mutta illalla se selviää. :D Raitojen tekeminen seinään maalaamalla ei ole rakettitiedettä, mutta ei turhan helppoakaan. Hirveän hankala oli saada raitojen ääriviivat piirrettyä seinään suoraan, puhumattakaan maalarinteipillä teippaamisesta. Livenä raidat näyttävät suorilta ja vatupassilla sen vielä olen varmistanutkin, mutta kuvissa näyttäisi olevan hieman vääristymää.  Tai mistäs minä tiedän vaikka omat silmäni olisivat väärässä ja ne on oikeasti ihan vinksallaan kuvien mukaisesti. :D No, meni miten meni, aion tarttua neljän jälkeen maalitelaan. :D

IMG_3394.jpg

IMG_3392.jpg

IMG_3393.jpg

IMG_3391.jpg

Leveät välit ovat ne, jotka maalaan keltaisella maalilla ja kapeammat välit jäävät valkoisiksi. Raitojen paksuus on tasan 20cm ja määritelmän siihen valitsin 20cm korkeasta yläkoteloinnista joka jää valkoiseksi. Lattianrajaan tulee leveämpi valkoinen raita johtuen korkeasta jalkalistasta, mutta muunlaista jakoa ei tälle seinälle voinut tehdä koska en halunnut kapeita raitoja. :) Huiii, toivottavasti kova uurastukseni ei mene pipariksi. :)

Ihanaa päivää kaikille! :) Palaan illemmalla raportin kanssa asiaan, joko ilosta ja onnistumisesta pomppien tai pilalle menneen seinän vuoksi itkien. :D

EDIT klo 19.30: Raitaseinä onnistui tosi tosi hyvin. :) Blogin facebook-sivulla jaoin pienen vilautuskuvan mitä huomisen postaus tuo tullessaan. Nyt iltapalalle, huomiseen! :)