Tyttö on höpöttänyt pinkistä Barbie-teemaisesta huoneesta ikuisuuden ja nyt kun tänään menimme maaliostoksille hakemaan pinkkiä maalia (jaix, sävyn nimi Barbie :D), keksi tyttö innostua Helinäkeijun vihreästä väristä. Vartin keskustelu maalihyllyjen välissä ei johtanut mihinkään ja päädyimme kompromissina siihen, että pidämme keltaisen värin toistaikseksi. Yhden tytön toiveista kuitenkin toteutan, vaikka väri ei nyt sitten hänen huoneessaan vaihdukaan...

IMG_2760.jpg

pIMG3298.jpg.jpg

Vaakaraitaa siis tulossa tytön huoneeseen. Alunperin tämä raitaidea piti toteuttaa pinkkinä, jolloin huoneessa olisi ollut yksi kokonaan pinkki seinä (vanha keltainen) ja yksi pinkkivalkoraidallinen seinä, mutta nyt pysytään vanhassa retro-reseptissä ja K302-sävyisessä sitruunankeltaisessa sävyssä. Leveästi vaakaan raidoitettu seinä tulee olemaan huoneen katseenvangitsijana suoraan oviaukkoa vastapäätä. <3 Ja tämän hienon idean alkuperä tuli suoraan tytöltä itseltään, kun Barbie-puuhakirjassa näki raidallisen seinän. :)

raidallinensein%C3%A4k302.jpg

IMG_2756.jpg

IMG_1515.jpg

IMG_2761.jpg

Olin varautunut tekemään myönnytyksen ja elämään pinkkivalkoisen huoneen kanssa, mutta luojan kiitos sain hyvän perusteen vetkuttaa värinvaihdosta vielä ehkä vuodella eteenpäin, vedoten tytön mielenmuutokseen vaaleanvihreän osalta. :) Vaikka tyttö onkin vielä pieni, niin minusta on hienoa että hän on jonkin verran kiinnostunut äitinsä sisustusharrastuksesta. Haluan antaa hänelle mahdollisuuden vaikuttaa oman huoneensa sisustukseen, koska muistan omasta lapsuudestani miten tärkeää oli saada itse valikoida edes jotakin "omaa". :)

Pirteää viikkoa kaikille! <3