Päätimme kipaista tytön kanssa pikavisiitillä Sokoksen 3+1 päivillä täydentämässä pesuainevarastoja, ja oli vähän pakkokin sillä eilen illalla loppui sekä minun että tytön suihkusaippuat. Myös käsitiskiaine, Helean siivoussuihke, kasvovesi sekä vanulaput oli finito joten samaan hengen vetoon päätin ostaa myös ne mikä oli bad mistake. :D Siivousosastoa etsiessäni onnistuin eksymään Sokoksen uumeniin ja lähes tunti hortoiltiin pitkin poikin myymälää ihmismassan vanavedessä tietämättä missä suunnassa on edes uloskäynti. Tämä ei tosiaan ollut minun päiväni, eikä liiemmin pikkuneidinkään joka pisti oman ohjelmanumeronsa pystyyn kemppariosastolla, huoh ja nöyrin anteeksipyyntöni kaikille kanssashoppailijoillemme. <3 :D

piIMG_3793.jpg

iIMG_3789.jpg

Saatiin onneksi tarvittavat roippeet ostettua ja yksi komea nuorimieskin lähti mukaan kotimatkalle, hihiii. :D Tyttö on vuoden verran toivonut Pienen Merenneidon Prinssi Erik-poikabarbia ja nyt sellainen sitten löytyi (että pitikin eksyä väärään kerrokseen ja leluosastolle!! :D). 

piIMG_3790.jpg.jpg

Itse sain hetkellisen mielenhäiriön ja ostin ison perhepaketillisen Brunbergin mansikkapusuja, joista en edes pidä. :D Kyllä se vaan näemmä kannattaa laittaa kassan (ja kassajonon) viereen esille vähän sitä sun tätä. Odottavan aika on kuuma ja piitkä, ja ilmeisesti aivojeni sulamisesta johtuen koin jonkin mielettömän ahaa-elämyksen näiden pahanmakuisten mansikkapusujen suhteen. :D Pusuja piisakin nyt sitten kaikille jotka ovesta seuraavan parin viikon sisällä meille astuvat, että jos tuttuja sattuu olemaan siellä ruudun toisella puolen, niin tervetuloa kylään pusuttelemaan. :D

Virtuaaliset mansikkapusut jokaiselle! *smak* :)