Sinituote on mukana tukemassa Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta uudella värikkäällä ja leikkisällä Uusi Lastensairaala-tuotevalikoimallaan, jonka jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan osa lapsien hyväksi. Myös me CASAlaiset otamme osaa kampanjointiin ja toimimme äänitorvena hyvän asian ja pienten ihmisten tulevaisuuden puolesta. <3

sinikammpis3.jpg

Uusi Lastensairaala -hanke ja sen raikkaat teemavärit ovat olleet inspiraationa uusien tuotteiden ja värien suunnittelussa. Kampanjatuotteiden suunnittelussa on ajateltu ensisijaisesti lapsia ja tuotteet on pyritty mitoittamaan niin että ne soveltuvat myös lasten käyttöön. Siivoaminen voi olla oikeasti todella kivaa ja oma pikkuneitini oli haltioissaan omasta pikkuisesta mikrokuitumopistaan, jossa on säädettävä varsi. :)

iIMG_3912.jpg

iIMG_3902.jpg

Uusi Lastensairaala –tuotteen hankkiminen on hyvä tapa osallistua talkoisiin, sillä osa kampanjatuotteiden myynnin tuotosta lahjoitetaan Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:lle. Lastensairaala-tuotteita on myynnissä useassa hintaryhmässä, joten jo hyvinkin pienellä panostuksella on mahdollisuus osallistua yhteisen hyvän edistämiseen. Lahjoitusosuus on merkitty selkeästi tuotepakkauksiin, ja kampanjatuotteet on merkitty hankkeen tunnuksella. SINI-siivoustuotteiden vannoutuneena käyttäjänä, siivousfanina ja pienen tytön äitinä tämä kampanja ja sen tukeminen on itselleni äärimmäisen tärkeä asia ja haluankin kannustaa sekä innostaa kaikkia teitä lukijoitani osallistumaan keväiseen siivouskampanjaan ja Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen tukemiseen! <3

IMG_3921.jpg

IMG_3890.jpg

Sinin%20lastenkampanjatalkoot3.jpg

Sinituote lähetti minulle kampanjapostauksen tekoa varten suloisen pinkin tuotesetin, jonka sisällöstä osa meiltä jo kotoa löytyykin. Ostin tytölle oman mopin sekä kasan siivousliinoja useampi viikko sitten ja haluankin nyt arpoa yhdelle onnekkaalle lukijalleni saamani tuplakappaleet eli lasten pinkin mikrokuitumopin säätövarrella sekä 1,5m mittaisen talousliinarullan. :) 

Arvonnan säännöt tulevat tässä:

Jätä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoinen kommenttisi ja olet mukana arvonnassa! Muistathan keksiä itsellesi erottuvan ja persoonallisen nimimerkin! 

Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 30.3.2014 klo 23.59 asti. Voittajan julkaisen blogissani heti ensi maanantaina 31.3.2014! :)

sinikamppis2.jpg

Osallistu sinäkin Sinituotteen kanssa tärkeään hankkeeseen valitsemalla seuraavalla kauppareissulla Uusi Lastensairaala –hanketta tukevan kampanjatuotteen!

(Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen ja Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen kanssa, arvontapalkintona oleva tuotesetti saatu SINI Tuotteelta!)