Ruokapöytä saapui ja hui apua miten painava se onkaan. Hirveän ähellyksen ja bodaamisen jälkeen sain pöydän kasattua ja siirrettyä paikoilleen, mutta matto unohtui alta. Yritän jaksaa illalla jumpata vielä sen tuonne pöydän alle joten toivottua kotikuvamateriaalia on luvassa viimein huomenna. :) Tähän väliin kuitenkin pieni ennakkomaistiainen pöydästä. :D

IMG_3970.jpg

ruokap%C3%B6yt%C3%A4.jpg

IMG_3965.jpg

IMG_3992.jpg

IMG_3975.jpg

IMG_3991.jpg

Laitoin pöydälle minikattauksen demonstroimaan sitä miten nätiltä valkoiset astiat näyttävät tammipuisella pöydällä. Hayn Hee-tuolit ovat myös minusta täydellinen valinta ruokapöydän ympärille ja laitoinkin tilauksen kahdesta valkoisesta lisätuolista sisään. :) Muutaman viikon odotusaika niiden toimituksessa on, mutta tulevan viikonlopun illallista varten hyödynnän eteisessä majailevaa Artekin ritiläpenkkiä, joka saa toimia kahden tuolin korvikkeena. :)

Illalla arvon Sinin tuotesetin voittajan, joten olkaahan kaikki osallistujat kuulolla klo 21.00 aikoihin. :) 

Mukavaa maanantaita kaikille! <3