Olen värjännyt hiukseni viimeksi marraskuun alussa eli lähes 5kk sitten. Hiusvärin sävy oli kuitenkin lähellä omaa luonnollista väriäni, joten juurikasvuongelmasta ei ole pahemmin tarvinnut kärsiä. :) Tavoitteeni on lopettaa hiusten värjääminen kokonaan ja turvaudunkin jatkossa vain sävyllisiin hoitotuotteisiin, joilla saa hiuksiin kaunista hehkua ja kiiltoa. KC Professionalin Color Mask -sarjan sävyttävät tehohoitoaineet ovat olleet käytössäni nyt muutaman viikon ja olen todella tyytyväinen niiden aikaansaamaan kauniin hohtavaan ja täyteläiseen sävyyn.

tukkajuttuja1.jpg

tukkajuttuja2.jpg

Omalle tukalleni paras värikombinaatio on tummanruskean Coffeen ja punaruskean Cacaon välimuoto, jonka sekoittelen kämmenellä suhteessa 50/50. Näin saan sävystä riittävän tumman, jossa on vivahdus lämpimän punertavaa joukossa. Sain yllättävän hyvin taltioitua kuviin hiusten sävyn, vaikka keinovalossa kuvasinkin. :)

tukkajuttuja3.jpg

Sävyjä on monia vaaleasta tummalle tukalle. Hopean sävyinen tehohoito on erinomainen tuote ehkäisemään vaalennettujen hiusten keltaisuutta. Viileää beigeä tavoitteleville vaaleaveriköille suosittelen sävyä Vanilla, joka on ihan mielettömän kaunis. <3 Liukuvärjätyille hiuksille nämä ovat oivia myös, vaalennetun latvaosuuden voi helposti sävyttää fiiliksen mukaan vaikkapa pippurinpunaisella ja parin viikon kuluttua luumunliilalla. :) Tehohoitona tämä tuote on minusta ihan ok - hiuksista tulee sileät ja pehmeät, vaikkakaan tämä Color Mask ei pysty hoitavuudessaan kilpailemaankaan Redkenin tuotteiden kanssa.

Kivaa iltaa kaikille! <3

(Tuotekuvat: KC Professional / Color Mask)