Tuunailijoita, DIY-velhoja ja kotinikkareita hemmotellaan maaliskuun lopussa lanseerattavalla Clas Ohlsonin ikiomalla ja edullisella maalisarjalla. :) Valikoimaan kuuluu perinteisten seinä-, katto- ja kalustemaalien lisäksi myös pesunkestävä maali, lämpöpatterimaali ja puupohjamaali sekä oksalakka, seinätasoite ja korjausmassa puupinnoille. Kaikki Clas Ohlsonin maalit ovat valmiiksi sävytettyjä ja käyttövalmiita.

M%C3%A5larburkar_3.jpg

Clas Ohlsonin maalisarja on valmistettu Ruotsissa ja ne ovat saaneet EU:n ekomerkinnän. Maalit ovat vesiliukoisia ja kestävät normaalia puhdistusta hyvin. Maaleilla on testatusti hyvä ultravioletin vastustuskyky ja peittokyky eikä niistä kuivuessaan haihdu haitallisia aineita. 

kalustemaali10.jpg

sein%C3%A4maali16.jpg

Uusi tuotesarja pitää sisällään kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen ja kalusteiden korjaamiseen:

Seinämaali 7:
16 eri sävyä. Vesipohjainen, matta akrylaattimaali, kiiltoluokka 7. Sopii sisäseiniin ja –kattoihin betonipinnoille, rapatuille pinnoille, kipsilevyille sekä tapeteille ja lasikuitutapeteille. Riittää 12-15 m² kokoisen tilan käsittelyyn kaksi kertaa. 

Seinämaali, puolimatta 20:
Vesipohjainen, puolimatta akrylaattimaali, kiiltoluokka 20. Sopii sisäseiniin ja –kattoihin betonipinnoille, rapatuille pinnoille, kipsilevyille sekä tapeteille ja lasikuitutapeteille. Voidaan käyttää kulutukselle ja likaantumiselle alttiille pinnoille kuten keittiöön, lastenhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen (ei kylpyhuoneeseen tai WC-tiloihin). Riittää 12-15 m² kokoisen tilan käsittelyyn kaksi kertaa.

Kattomaali 3:
Vesipohjainen, täysin matta akrylaattimaali, kiiltoluokka 3. Soveltuu sisätiloissa kipsikatoille, rapatuille katoille ja betonikatoille. Riittää 12-15 m² kokoisen alan käsittelyyn kaksi kertaa.

Pohjamaali:
Vesipohjainen, akrylaattipohjamaali, kiiltoluokka 5. Käytetään käsittelemättömien puupintojen kuten ovien, ovenkarmien ja huonekalujen, pohjustamiseen. Riittää 6-7 m² käsittelyyn.

Kalustemaali, puolikiiltävä 40:
10 sävyä. Vesipohjainen, akrylaattilakkamaali, kiiltoluokka 40. Soveltuu sisätilojen pohjamaalattuihin ja aikaisemmin maalattuihin puupintoihin kuten oviin, listoihin ja huonekaluihin. Riittää 6-8 m² käsittelyyn.

Kalustemaali, korkeakiiltoinen 80:
Kaksi valkoisen eri sävyä. Vesipohjainen, täysin kiiltävä akrylaattilakkamaali, kiiltoluokka 80. Soveltuu sisätiloissa pohjamaalattuihin ja aikaisemmin maalattuihin puupintoihin kuten oviin, ovenkarmeihin, listoihin ja huonekaluihin. Riittää 6-8 m² käsittelyyn.

Kevyttasoite:
Sopii katon ja seinien osa- ja kokosiloitukseen sisätiloissa esimerkiksi betonille, kevytbetonille, kipsilevylle ja rapatuille pinnoille. 

Patterimaali 45:
Vesipohjainen, täysin kiiltävä akrylaattimaali, kiiltoluokka 45. Kestää 80°C kellastumatta. Riittää 6-7 m² käsittelyyn kaksi kertaa.

Nikkarintasoite:
Puupinnoille sisätiloissa.

Oksalakka:
Vesiliukoinen. Vähentää värjäytymiä ja oksakohtien näkyviin tulemista. Käytetään käsittelemättömän puun oksakohtiin.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-10%20koht

Itse odotan mielenkiinnolla kuun loppua ja lanseerausta. Meinaan nimittäin kipaista hakemaan kalustemaalia ja tuunata pari kalustetta sillä uuteen uskoon. :)

Inspiroivaa päivänjatkoa! :)

(Tuotetiedot ja kuvamateriaali: Clas Ohlson)