Mangon ja Zaran kevät-kesävaatemallistoissa oli taas ihania herkkuja tarjolla pienille ja vähän suuremmillekin tytöille. <3 Perusvaatteiden osalta meiltä löytyy toistaiseksi kaikki tarvittava, mutta ns. parempia vaatteita on jälleen kerran uusittava neidin pituuspyrähdyksen vuoksi. Meillä tyttö toistaiseksi tyytyy minun valitsemiin vaatteisiin, kunhan ne ovat tyttömäisiä. Hänen omia suosikkejaan ovat kaikenlaiset mekot, söpöt röyhelöpaidat, shortsit sekä ballerinat. :)

mangokids2.jpg

Mangolta löytyi muutama kiva vaatekappale ja harkitsenkin pienen tilauksen tekemistä, koska Kids-valikoimaa ei löydy toistaiseksi Suomen myymälöistä muualta kuin Lempäälän Mangosta. Aitoa nahkaa olevat mukavan näköiset nudet ballerinat, vaaleat kulutetut pillifarkut, beige reikäneule sekä valkoinen rusettivyö on minulla parhaillaan ostoskorissa odottamassa. :)

Sitten vuoroon Zara Girlsin helmet!

zaragirls2.jpg

zaragirls1.jpg

zaragirls3.jpg

zaragirls4.jpg

zaragirls5.jpg

zaragirls6.jpg

Zara Girls-mallistossa olikin sitten enemmän herkkupaloja meidän makuun. :) Ihania mekkoja, shortseja, puseroita... ja kahdet ihan mielettömät kesäkengät, joita suuntaammekin katsomaan myymälään ehkä vielä tänään. Nettikaupassa on nähtävillä koko valikoima, mutta harmikseni myymälävalikoimat ovat hieman suppeammat ja ihan kaikkea ei aina ole saatavilla. Tytön kanssa yhteistuumin tiirailimme valikoiman läpi ja nämä yllä olevat yksilöt olivat sellaisia joista sekä äiti että tytär tykkäsi. :)

zaragirlsinspo.jpg

Tytön vaatteissa suosin samoja sävyjä kuin omassakin pukeutumisessani - valkoista, vaaleita sävyjä, ruskeaa, sinistä sekä mustaa. Se helpottaa meidän pyykkihuoltoakin, kun saa aina koneen täyteen oikean väristä pyykkiä. Kirkkailla väreillä on myös taipumusta haalistua käytössä ja pesuissa nuhjuisen näköiseksi, vaaleat sävyt pysyvät pitempään siistikuntoisena. Meiltä löytyy kyllä myös muutamia värillisiä vaatteita perustrikoo-puolelta: on pinkkiä, turkoosia ja keltaistakin. Nämä ovat ns. huonompia vaatteita, joiden nuhruisuus, värien haalistuminen tai kuvien halkeilu ei haittaa. :D 

Ruokapöytä saapuu huomenna, jippii! :) Sen toimitus viivästyi ja hilkulle menee että saan ajoissa työpisteen itselleni kuntoon, huomenna nimittäin siirryn tekemään etätöitä pysyvästi kotoa käsin. Viikonloppu on ollut varsinaista hulabaloota järjestelyjen kanssa, koti on täynnä lippulappua, laatikkoa ja muita työtarvikkeita joita olen käynyt läpi ja järjestellyt olohuoneen kaappiin. :D Tämän vuoksi en ole ehtinyt tekemään 1000 tavaran haastepostauksiakaan tällä viikolla ja venytänkin suosiolla sen deadlinen huhtikuun puolelle. :) 

Elämässä tapahtuu nyt hirmuinen määrä isoja muutoksia, sekä työrintamalla että henkilökohtaisessa elämässäni. Osa niistä on jo toteutunutkin ja osa on tuloillaan. Melkein sanoisin että koko elämäni on nyt uudelleenorganisoinnin kohteena, suuntana parempi tulevaisuus. :D

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3

(Kuvat: Mango.com, Zara.com)