Ikeassa on kipaistu ja Karlstad-divaani sai uuden valkoisen irtopäällisensä. :) Divaani on tosi kiva ja tykkään todella paljon sen tuomasta kotoisuudesta, muttamutta....

IMG_3635.jpg

karlstad.jpg

Onhan se päivän selvää että halvin mahdollinen puuvillapäällinen ei kilpaile samassa kategoriassa aidon nahan kanssa. Siinä missä nahkasohva on ryhdikäs ja tyylikäs, on puuvillainen Blekinge-päällinen ryttyinen ja aavistuksen epäsiisti. Harmaata tweedin kaltaista kangassekoitetta oleva Isunda on todella kaunis ja napakasti istuva ja harmittelenkin sitä että ainoat valkoiset kangasvaihtoehdot ovat tätä peruspuuvillaista Blekingeä, snif. :(

IMG_3633.jpg

IMG_3641.jpg

Divaani ja Hayn Hee-nojatuoli sopivat kivasti yhteen, vaikka ovatkin täysin eri maailmaa keskenään. Ne eivät kuitenkaan kaksistaan riitä täyttämään olohuonetta tarpeeksi ja siirryinkin suoraan massiivisesta sohvaongelmastani toisenlaiseen tilaongelmaan - nyt sitä on nimittäin liikaa. :D Olohuoneen kokonaiskuvat uupuvat vielä, koska yritän parhaillaan käännellä ja väännellä kalusteita ja pikkupöytiä jonkinlaiseen symbioosiin. Halusin kuitenkin teille postata väliaikatietoja ja samalla ehkä jäsennellä omia ajatuksiani kalustejärjestyksen suhteen. :)

IMG_3639.jpg

Ryppyistä puuvillakangasta en ehkä kestä katsella kovinkaan kauaa. :( Hitsit, kun Karlstadia ei saa nahkaisena ilman niitä kiristyskolosia. En ole varsinaisesti pettynyt, sillä osasin odottaakin kangasta olevalta divaanilta näitä ei-niin-mieluisia ominaisuuksia, mutta kyllä silti harmittaa vähäsen. No onneksi oma nahkasohvani on vieläkin eteisessä, sillä eilinen haku peruuntui. Hmmm... Saisinkohan jotenkin yhdistettyä sekä nahkasohvan että divaanin samaan tilaan... Tai sitten laitan divaanin tytön huoneeseen, jonne se mahtuu onneksi. :)

Minä jatkan täällä hiuksien halkomista ja pään raapimista, palaillaan kenties illemmalla asiaan viisastuneena ja idearikkaampana. :D