Minulta toivottiin postausta pikaisesta arkimeikistäni kasvokuvan kanssa, joten tässäpä nyt sitten toiveen esittäjille kuvamateriaalia. :) Meikin tekoon menee noin viisi minuuttia ja se pitää sisällään vain neljää eri tuotetta. Meikki on hyvin luonnollinen, se silottaa pahimpia kasvojeni virheitä tehden yleisilmeestä siistin ja kelvollisen. :)

iIMG_3505.jpg

iIMG_3520.jpg

Aamuisin pyyhkäisen kasvot puhtaaksi kasvovedellä ja lisään kuivimpiin kohtiin kuten nenän päälle ja otsan keskelle Decubalin perusvoidetta estämään pintahilseilyä. Voiteen kuivuttua levitän meikkipuuteria kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

iIMG_3522.jpg

Luonnollista freesiyttä saan aurinkopuuterista, jota sipaisen poskille, ohimoille, leukalinjaan ja joskus jopa luomille. :)

iIMG_3521.jpg

Kulmakarvoihin lisään keskiruskeaa kulmaväriä kapeakärkisellä viistolla siveltimellä. Samalla siveltimellä teen kevyen rajauksen ripsien tyveen hyödyntämällä kulmaväripaletin mustanruskeaa sävyä. 

iIMG_3518.jpg

Lopuksi ripsiväriä ja voila, se on siinä. :) Meikin tekeminen kestää neljästä viiteen minuuttiin ja sen enempää ei minulla olisikaan aikaa uhrata meikin tekoon.

Myöskään hiusten kanssa en jaksa enää räpeltää ja suosinkin enimmäkseen polkkamallia ja otsatukkaa. Tukan saa yön jälkeen nopeasti kuosiinsa kostuttamalla pahimmat tuulenpesät ja käymällä hiukset läpi suoristusraudalla. Jos haluan hiukset pois kasvoilta, kiinnitän sivut hengettömillä ja hiuksiin soluttautuvilla pinneillä korvan yläpuolelle. :) Myös hiuspannalla saa saman efektin aikaan, oma pantani on hyvin ohut ja huomaamaton hiusten sävyinen ruskea Cailapin panta. Kuvassa oleva hiuspehkoni on laittamaton sunnuntai-reuhka, pikalaitolla se näyttäisi huomattavasti siistimmältä. :D

Laiskaa sunnuntain jatkoa kaikille!