Sain Decor -blogin Siniltä 11 Faktaa -blogihaasteen kuukausia sitten, mutta sen toteutus oli jäänyt minulla puolitiehen :D Nyt päätin ryhdistäytyä ja toteuttaa tämän rästiin jääneen haasteen, jossa kerron 11 asiaa itsestäni, vastaan Sinin 11 kysymykseen ja keksin 11 uutta kysymystä eteenpäin välitettäväksi. :)

kuva63389205671.jpg

Makuuhuonekollaasi103.jpg

Haasteen säännöt:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joille haaste välitetään eteenpäin
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.

iIMG_4008.jpg

IMG_4054.jpg

11 asiaa minusta:

 1. Haaveilen tällä hetkellä designkulttuurimatkasta Tanskaan
 2. Olen tehnyt jo alustavia matkasuunnitelmiakin, täydellinen hotelli olisi Radisson Blu Royal Hotel Copenhagen (ja Arne Jacobsenin -hotellipaketti) :)
 3. Kesäsuunnitelmissamme on käydä ainakin seuraavissa menopaikoissa tytön kanssa: Linnanmäki, Suomenlinna ja lauttareissu, Korkeasaari, Kaivarin ranta ja jätskit, Helsinki Päivän vuotuinen kesätapahtuma Kaisaniemessä (12.6), juhannusjuhlat kokkoineen. :)
 4. Odotan kuumeisesti Netflix-sarja Hemlock Groven kakkoskauden julkaisua, jäin nimittäin pahasti koukkuun kyseiseen sarjaan, joka on niin omituinen ja omalaatuinen etten alussa tiennyt tykkäänkö edes siitä. :D
 5. Löysin aivan ihanan uuden "kodin" täydellisellä sijainnilla ja hintalapulla varustettuna. Hieman houkuttelisi pistää vanha koti myyntiin ja muuttaa uuteen (kirjaimellisesti), mutta toistaiseksi en ole tehnyt asialle mitään. Uusi "koti" on vasta rakenteilla ja kyseisessä kiinteistössä on useampia hyviä vapaita vaihtoehtoja. Asialla ei ole vielä kiirettä ja aion nautiskella kesästä ilman asunnonvaihdon aikaansaamaa hepulia. :D 
 6. Olen oppinut tykkämään tammiparketista ja haluaisin uuteenkin kotiin puunsävyisen lattian. Massivinen leveä lankkuparketti vaaleahkossa (esim vaalea tammi, ei kuitenkaan koivu) ja rouheassa puulajikkeessa olisi aivan ihana. <3
 7. Ainoat sisustushaaveeni liittyvät parvekkeeseen (viittä vaille toteutettu hanke) ja kahteen kalustesarjaan (String, Muuto Stacked). 
 8. Rakastan siivoamista ja haluaisin kokeilla viikottain uusia siivousvälineitä ja -aineita. Uuden tuoksuiset siivousaineet piristävät mieltä ja viikkosiivous saa aina uutta puhtia silloin, kun korkkaan uusia siivoustuotteita käyttöön. :D
 9. Minulla on monta tuunausprojektia työnalla mutta liian vähän aikaa niiden finalisointiin. Yritän saada toukokuun ekalla viikolla kaikki keskeneräiset hommat vietyä loppuun. 
 10. Haluaisin mennä silmien laserleikkaukseen, jotta pääsisin eroon silmälaseista ja piilolinsseistä. En kuitenkaan uskalla, joten tyydyn vain haaveilemaan rillittömästä elämästä. :D
 11. Itsetutkiskelua suoritettuani olen tullut siihen tulokseen, että oma unelmatyöni olisi ammattiorganisoija aka romunraivaaja. :D Olen ihmisläheinen, empaattinen ja ymmärtäväinen, helposti lähestyttävä kuuntelija joka tarpeen vaatiessa osaa olla myös jämpti ja suorasukainen. Entisenä hamsterina ja nykyisenä minimalistina osaan samaistua moneen tavarahamstraamisen taustalla olevaan syyhyn ja osaan ymmärtää syy-seuraus yhteyksiä mielestäni hyvin. Tietotaitoa on sekä siivouksen, järjestelyn ja toiminnallisuuden, sisustuksen, kuin tarvekartoituksen ja kierrätyksenkin tiimoilta. Kenties joskus voin tituleerata itseäni ammattiorganisoijaksi. :)

kollaasi884562719.jpg

IMG_4132.jpg

Vastaukseni Sinin minulle esitettämiin kysymyksiin:

1. Valkoinen vai vihreä joulukuusi?
- Sekä että, molemmat on hyviä vaihtoehtoja ja ihan fiiliksestä riippuu kumpi sopii paremmin.

2. Yksi vai kaksi kerroksinen talo, perustele?
- Molemmat, yksi kerroksinen on parempi jos huonekorkeutta löytyy kodin päätiloista nelisen metriä. Viistottainen katto ja  kokonaan ikkunaa olevat seinät ovat plussaa. Kaksikerroksinen on yktitasoista parempi ns. tavallisissa kohteissa.

3. Miksi kirjoitat blogia?
- Tykkään kirjoittaa, kuvata ja suunnitella kaikenlaista ja blogi on hyvä kanava asioiden "paperille" saamiselle. Bloggaaminen ja blogipostauksien tekeminen ovat minulle mukava harrastus ja ajanviete, kohta kolme vuotta mukanani elänyt blogi on iso osa minua ja arkeani. 

4. Koska olet viimeksi siivonnut?
- Eilen. :)

5. Lempi tila kotonasi?
- Makuuhuone, varsinkin viimeisin lookki. <3

6. Ostatko sisustuslehtiä?
- Hyvin harvoin ja silloinkin vain ulkomaisia. Tykkään lukea mielummin blogeja kuin lehtiä.

7. Paras matkakohde, jossa olet käynyt?
- Matkakohteena ei ehkä paras, mutta kokonaisuutena niin ikimuistoinen reissu että valitsen tähän Tallinnan. :D Viiden naisen kokoinen reissu oli suorastaan hulvaton ja vaikka vuosia onkin jo vierähtänyt useampia, muistelen silti kyseistä matkaa ilolla ja hymyllä. :D Tallinan Zara varmasti kiitti jälkeenpäin, paperikasseja oli niin paljon ettei meinattu mahtua paluumatkalla laivaan. :D

8. Kartell vai Artek?
- Artek

9. Missä on ollut parhaat asuntomessut?
- Vaasassa pari vuotta sitten

10. Viimeisin sisustushankintasi?
- Parvekkeen romppeet, eli ruukkuja, multaa, soraa, kiviä yms. tykötarpeita

11. Uskotko joulupukkiin? :D
- Hihii, en usko. :D

IMG_4527.jpg

IMG_4581.jpg

11 kysymystä haastetuille:

1. Nimeä kolme suosikkiblogiasi joita luet säännöllisesti?
2. Blogit vai lehdet? Vai molemmat?
3. Paras blogihetkesi?
4. Oletko koskaan jälkikäteen poistanut jo julkaisemaasi postausta? Jos olet, miksi?
5. Seuraava sisustusprojektisi?
6. Paras sisustukseen liittyvä ostoksesi vuodelta 2013?
7. Kevät vai syksy? (kesää ja talvea ei saa valita :D)
8. Kesäsuunnitelmasi?
9. Kuvaile itseäsi ja persoonaasi viidellä sanalla (esim. luova, kiltti, puhelias)
10. Miten nautit kahvisi? 
11. Mistä haaveilet juuri NYT? 

Tämän haasteen haluan välittää eteenpäin CASAn kolmelle uudelle ihanalle bloggaajalle:

Melissa´s Take on Life -blogin Melissalle

Kaksion Riikalle

Charmed White -bloggaajalle

Aurinkoista päivää kaikille!