Tyttö on kovasti innostunut aakkosista, kirjoittamisesta sekä lukemaan oppimisesta ja keksin kivan idean yhdistää aakkosaiheen tytön huoneen sisustukseen sopivan printtijulisteen muodossa. Isoja aakkosjulisteita en onnistunut löytämään mistään valmiina, joten kyhäsin tulostettavan julistepohjan itse Arne Jacobsenin fonttia hyödyntäen. :)

aakkoset90x120.jpg

DIYPRINTTIKOLLAASI2.jpg

Muokkasin Wordillä, Picasan kuvanmuokkausohjelmalla sekä Picmonkeyn nettisovelluksella resoluutioltaan sopivan kokoisen kuvatiedoston, jotta sen voi painaa isolle 90x120cm kokoiselle delux-tason julistepaperille. Mustan ohutreunaisen valokuvakehyksen käyn teettämässä kehystämössä mittojen mukaan. Tämä kehys sisällä olevine aakkosineen tulee tytön huoneessa olevalle valkoiselle seinälle valkoisen PS-kaapin päälle. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-19%20koht

DIYPRINTKOLLAASI3.jpg

Samaan hengenvetoon tein samanlaisen kuvanparannusoperaation Artekin pahvipakkaus-sloganista ja pistin tilaukseen 40x40cm kokoisen julisteen. Kehykset tähän on jo valmiina, eikä tarvitse varastoa kauemmaksi lähteä tätä etsimään. Tälle minulla ei ole vielä varmaa paikkaa valmiina, mutta todennäköisesti se tulee olohuoneeseen Bestå-tason päälle. 

Tämä on tälläinen puolittainen DIY-projekti - fontit ja tekstit on valmiita tuotteita, idea ja kuvanmuokkaustyö omaa aikaansaannostani, tulostustyö ja iso kehys tulee ammattilaisen toimesta mittatilaustyönä. :)

Vitsit miten sormet jo syyhyääkin tytön huoneen kimppuun. :) Uusia juttuja on vaikka kuinka, mutta joudun odottelemaan tytön synttärikemuihin asti niiden paljastamista. Onneksi on tuo parveke sentään jota pääsen ensi viikolla laittelemaan. :)

Ihanaa lankalauantain jatkoa! <3