Kuukausi sitten tilaamani HAY Hee-tuolit saapuivat ja nyt ruokapöydän ympärillä on kahden sijasta neljä valkoista kaunista tuolia. Tunne tammipöydän täydellisestä sopivuudesta on vain vahvistunut, valkoisten ritilätuolien kanssa ne tasapainottavat toisiaan kauniisti. <3 Myös Muuton valko-tamminen Visu -tuoli ilmaantui samassa kuormassa, siitä postaan teille erikseen koska se ei tule ruokapöydän ääreen. Sen verran kuitenkin sanon, että kyseistä Visua kannatti odottaa 12 viikkoa - se on nimittäin IHANA! :)

iIMG_4658.jpg

iIMG_4663.jpg

iIMG_4670.jpg

iIMG_4651.jpg

Saattaa kuulostaa kliseiseltä minun suustani sanottuna, mutta HAY Hee-sarjan terästuolit ovat minusta edelleen yhtä ihanat kuin vuosi sitten kaupassa niitä kuolatessani. <3 Joistakin jutuista tulee sisustuksen kestorakkauskohteita, kuten valkoinen väri, Pappelinat, nahkasänky, oksarekki, AJ-valaisimet ja pellavalakanat minulle ovat. HAY Hee kuuluu samaan kastiin. :)

Aurinkoista päivää! <3