Minulla oli tämän päivän osalta vain yksi ainut must have-tuote jota lähdin tavoittelemaan - Artekin valkoinen A330s-riippuvalaisin - ja sen sain ostettua vaikka pientä takkuilua olikin tilausvaiheessa kahdeksan jälkeen aamulla. :)

arteka330s_hullarit20014.jpg

Stockmann.comin normaalin verkkokaupan Hullut Päivät-osasto toimii ainakin minulla nyt ihan ongelmitta ja useita ensimmäisen vartin aikana loppuunmyytyjä tuotteita oli muutama minuutti sitten taas saatavilla, kuten A330s-valaisimia ja Hayn Tray-pöytiä. Äkkiä siis kurkkaamaan verkkokaupan puolelle*, jos jäit ekassa ostoaallossa ilman!

iltat%C3%A4rpit1.jpg.jpg

iltat%C3%A4rpit2.jpg

Joka päivä klo 18.00 myyntiin tulevat iltatärpit* ovat nähtävissä ennakkoon ja tänään onkin designin ystävien herkkupäivä. :) Artekin seeprakuosia oleva alle puoleen hintaan myytävä koristetyynynpäällinen kipunoisi hyppysissä, samaten kuin Hayn hauska käsi. :) 

Mutta tärkein Hullut Päivät -tuote on nyt onnistuneesti ostettu, kaikki muu on pelkkää extraa! :)

Aurinkoista päivää kaikille ja tsemppiä Hulinoihin, sekä verkossa että myymälöissä! :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty *-merkein)