Stockmannin Hullut Päivät* tulevat taas! :) Ensi keskiviikkona 9.4.2014 pläjähtää ensimmäiset hullariedut eetteriin ja löysin vaikka kuinka monta ihanaa juttua edullisilla hinnoilla varustettuna. :) Keräsin postaukseeni muutaman kivan tuotteen, jotka kiinnostavat kenties teitäkin:

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t%20keskiviikko1

stcom%20hullarit%20keskiviikko.jpg

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t%20keskiviikko2

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t%20keskiviikko3

Keskiviikko on aina paras päivä tuotevalikoiman osalta, eikä tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Artekin Domus-tuolin hinta sai hieromaan silmiä, nyt jos koskaan kannattaa tarttua tarjoukseen mikäli olet Domusta havitellut. Hayn iso Tray-tarjotinpöytä on myös varsin kivan hintainen. Artekin tuotteita on tällä kertaa nostettu esiin normaaliakin enemmän, sillä kalusteiden ja valaisimien lisäksi myös Siena-sarjan piensisustustavarat ovat hulluissa hinnoissa. :) 

Muita mainitsemisen arvoisia tärppejä on Stokken Tripp Trapp-tuoli, Nomess Copenhagenin teräshenkarit sekä Georg Jensenin Alfredo-lahjapakkaus, joka sisältää kaksi maustemyllyä sekä talouspaperitelineen.

hullutp%C3%A4iv%C3%A4t%20torstai1.jpg

Jo torstaina valikoima supistuu tuntuvasti. Itse meinaan olla aamu kahdeksalta kärkkymässä Nomess Copenhagenin säilyttimiä, varsinkin kahvallista Tool Boxia. Myös Wondersin nahkaiset nudet ballerinat kiinnostavat...

hullutp%C3%A4iv%C3%A4t%20perjantai1.jpg

Perjantain ainoa helmi on Design House Stockholmin oma Tablo-tarjotinpöytä. Minua kiinnostaa ainoastaan tuo valkoinen tarjotinosa, tiikkijalusta ei niinkään.

Hullutp%C3%A4iv%C3%A4t%20lauantai1.jpg

Hullutp%C3%A4iv%C3%A4t%20lauantai2.jpg

Lauantain parhaat palat -poimintana on design-keräilijän unelma - jättikokoinen Kay Bojensenin puuapina, jonka haluaisin mutta hinta on minulle hullareillakin liian kova kirpaisu. :D Muutamia kosmetiikkatuotteitakin saa nyt ostettua verkkokaupasta, kuten KC Professionalin sävyttävää Color Mask-tehohoitoa. :)

Hullut%20p%C3%A4iv%C3%A4t%20sunnuntai.jp

Sunnuntain supereita on ehdottomasti Hayn Hee Lounge-nojatuoli joka on hinnaltaan hyvin edullinen. Arvatkaa vaan kuinka paljon tekee nyt mieli heittää nahkasohva pihalle ja hankkia tilalle kaksi Hee Loungea... :D

iltayll%C3%A4ritklo18.jpg.jpg

Stockmann* on satsannut verkkokaupan palveluun poikkeuksellisen paljon tällä kertaa. Meitä verkkokauppankäyntiä suosivia asiakkaita yllätellään iltahullutuksilla, jotka ilmestyvät myyntiin joka ilta klo 18. Itse tulen todennäköisesti kärkkymään koneella joka ilta, sillä toivon että iltahullutustuotteista paljastuisi lisää ihanuuksia ja kenties jotakin tarpeellistakin ostettavaa. Morttelia, viinipullonavaajaa, Balmuirin pellavatyynyliinoja ja Hunterin koon 27 kumppareita olisin ainakin vailla. :) 

Hullut Päivät -tuotekuvastoa pääset selailemaan ennakkoon vaikkapa TÄSTÄ!*

Se olisi taas perjantain paikka kalenterissa. :) Tämä viikko on hujahtanut tosi nopeasti ja etätyöt on startanneet jouhevasti. Kokonaisuutena tämä viikko on ollut aika hyvä, energiaakin on riittänyt enemmän kuin aikoihin. Aurinkoista perjantaipäivää kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)