Olohuoneen ilme on nyt pikkuisen pelkistetympi. Matottomuus on suurin muutoksen aiheuttaja, mutta myös valaisinvaihdolla ja pientavaran vähentämisellä sai paljon aikaan. :)

olkkari1.jpg.jpg

iIMG_4367.jpg

Ikkunan edessä ollut iso Tupla Kupla vaihtui sohvan vieressä olevaan AJ-pöytävalaisimeen. Tämä on toistaiseksi vain väliaikainen kokeilu, enkä tiedä kuinka kova ikävä minulle Tuplistani tässä viikkojen aikana vielä tulee. :D Voi kuitenkin olla mahdollista, että ikävä ei iske ja valaisinvaihdosta tuleekin pysyvä... 

olkkari4.jpg

olkkari3.jpg

Uusi valkoinen Pappelina Svea ilmestyy lattialle vasta syksyllä, joten kesän yli elellään ilman olohuoneen mattoa. Tämä ei minua haittaa, ompahan erilaista välillä. :)

iIMG_4380.jpg

OLKKARI2.jpg

Olohuoneen katossa roikkuvat kaksi isoa Valaisin Grönlundin New York-lamppua ovat todella kivan näköisiä, mutta nyt on pakko ihan vähän rutkuttaa: kangasvarjostimet keräävät itseensä inhottavasti pölyä ja näyttävät läheltä katsottuna aivan kamalalta. Lamppua heilauttaessa alas sataa sellainen pölysade että astmaatikko saisi slaagin. On minulla ollut kangasvarjostimia ennenkin, muttei koskaan kattovalaisimissa. Lieneekö ne tuolla korkeuksissa pölyyntyvän normaalia enemmän, tiedä sitä, mutta tämän mittakaavan ongelmaa ei ole aikaisemmin kuitenkaan esiintynyt pöytälamppuvarjostimien kanssa. Niitä ei voi kunnolla imuroidakaan, koska varjostin lommoontuu, pöh. Helppohoitoisuus on itselleni t o d e l l a tärkeää, tämä sen taas todisti. :D

iIMG_4365.jpg

Tämmöistä tällä kertaa... :) Ihanaa iltaa kaikille! <3