Pieni vaatevarastoni kaipaa pientä freesausta ja yksi sisään ja yksi ulos -mentaliteetillä kartoitin tarpeitani tulevalle kesäkaudelle. Pari viime syksynä ostamaani trikoopaitaa ja reippaan vuoden vanha kovassa käytössä ollut neuleeni ovat nyt sen verran huonossa kunnossa, että ne ajattelin ainakin korvata joillakin uusilla raikkailla ja kesäisillä yläosilla. Kävin kahlaamassa läpi lempparimerkkini Zaran uutuuksia ja löysin useamman hyvän vaihtoehdon vaatekaappini jatkeeksi. :)

SWEATERWITHASYMMETRICHEM.jpg

CAPEBLOUSEWITHLOWBACK.jpg

CROCHETCROSSOVERDRESS.jpg

COLD-SHOULDERBLOUSE.jpg

CARDIGANWITHDOUBLEPOCKETFLAP.jpg

BLOUSEWITHSHOULDERAPPLIQU%C3%89.jpg

STUDIOTANKTOP.jpg

COMBINATIONBLOUSE.jpg

KNITWRAPAROUNDCARDIGAN.jpg

TOPWITHOPENBACK.jpg

STUDIOSHIRTWITHSIDEBUCKLES.jpg

En muista koska viimeksi olisin innostunut kauden trendeistä ja tänäkään vuonna ei mallistot uppoa minuun. Paljon näkee 90-luvulta tuttuja juttuja, kuten korkeavyötäröisiä Melrose Place -peffafarkkuja, keskisinistä väriä, Hawaji-kuosia, paksupohjaisia kenkiä (ja -lenkkareita! :D), napapaitoja ja paljasta pintaa suosivia repaleisia vaatteita. :D Löysin kuitenkin yhden suuren ilonaiheen; kevät-kesä 2014 sesonki on vaaleiden ja varsinkin valkoisten sävyjen vallankumouksen aikaa! :)

1404001000_1_1_1_web.jpg

1404002000_1_1_1_web.jpg

Zaran valikoimista löydän aina jotakin kaunista ja omaan tyyliini sopivaa. Olen hyvin pelkistetty pukeutuja - rakastan vaaleita sävyjä, kauniisti laskeutuvia materiaaleja ja yksinkertaisen tyylikkäitä malleja. En kaipaa pukeutumiseeni näyttäviä yksityiskohtia ja välttelenkin koristeellisuutta ja kuviokuoseja juuri siitä syystä. Minusta olen parhaimmillani silloin, kun asukokonaisuus on symmetrinen ja rauhallinen, tällöin huomio kiinnittyy enemmän kokonaisuuteen kuin yksittäisiin asussa oleviin elementteihin. Näissä kuvissa esiintyvät vaatteet edustavat juuri sitä tyyliä, minkä koen pukeutumisessani omimmaksi - tyylikkään rentoa ja nuorekasta klassisuutta. :)

Kivaa iltaa kaikille! <3

(Kuvat: Zara.com)