Löysin Moniquen blogista henkeäsalpaavan upeat kuvat hänen kotonaan olevasta Muuto Stacked -hyllykokonaisuudesta. Kokonaisuus on yksinkertaisen kaunis - saarnipuun ja valkoisen yhdistäminen harmaansävyjen kanssa luo niin pehmeän tunnelman että tekisi mieleni hypätä kuviin mukaan! <3 

Moniquelund.com_Muutostacked3.jpg

moniquelund.com_Muutostacked1.jpg

IMG_9892.jpg

Oman Stacked-hyllystöni ensimmäiset osat tulevat olemaan valkoisia, jotta saan hyvän starttipaketin kasattua. Moniquen kokonaisuudesta poiketen aion pystyttää modulit valkoisen podiumin päälle, jotta imurointi olisi mahdollisimman helppoa. Nämä kuvat aiheuttivat minussa nyt sellaisen himotuksen, etten tiedä onnistunko pysymään osa per kuukausi keräämisvauhdissani, kuten suunnittelin... :) Kivaa päivää kaikille! <3

//

I found heavenly gorgeous Muuto Stacked pictures in Monique´s blog. These really took my breath away. <3 So soft and simple, what else can I say. Special thanks to lovely Monique for letting me share this inspiration with you. :) Have a great day! <3