Olen karsinut viime kuukausina elämästäni tavaroiden lisäksi myös kaikkea muuta turhaa. Yksi näistä karsimisen kohteista on ollut lompakkoni täytteenä olleet harvoin tai ei-koskaan käytetyt kanta-asiakaskortit, joita oli kertynyt kymmenittäin. Olen pikkuhiljaa lopetellut kantisjäsenyyksiäni lähettelemällä irtisanoutumis-sähköposteja ja -kirjeitä näihin paikkoihin ja leikkelemällä sen jälkeen kyseiset kortit roskikseen. Nahkainen Marc O´Polon kukkaroni on vuosien varrella joutunut venymään lisääntyvästä korttimäärästä johtuen, eikä mikään ole niin ärsyttävää kuin pahimpaan ruuhka-aikaan ruokakaupan kassalla oikeaa korttia minuuttitolkulla kaiveleva asiakas, aka minä. :D

kollaasi3889267.jpg

Nyt omistan enää neljä henkilökohtaista korttia sekä tytön Kela-kortin. :) Lompakossani on kunnolla tilaa ja oikea kortti löytyy vaivattomasti ja nopeasti. Korttini mahtuisivat nyt jopa valkoisen kännykkäkoteloni kannessa oleviin korttilokeroihin, mutta minulla ja pikkuisella Marc O´Pololla on niin pitkä historia takana, etten halua hylätä sitä ennen kuin se joskus ehkä hajoaa atomeiksi. :D

kuva63389205671.jpg

kuva6647288936.jpg

Yhdistän tähän postaukseen myös arkikuvahaasteen neljännen osan, joka kuvaakin uutta työpistettäni. Tässä hoituu niin työhommat, bloggailut kuin kahvi- ja lounastaukoilukin. :) Työkaverina minulla on pöydän alta vilahtava päiväunia nukkuva koiraneiti. :)

Tässä arkikuvahaasteessa on tarkoitus viitenä perättäisenä päivänä postata yksi kuva omasta arkielämästä ja samassa yhteydessä haastaa aina uusia bloggaajia mukaan tähän arkisempaan blogihaasteeseen. Tänään haastan mukaan Blondin! :)