Sain jokin aika sitten PowderRoomin Hannalta ja Satunen blogin Sadulta (blogi sulkeutunut) haasteen kertoa millä kolmella sanalla kuvaisin omaa kotiamme. :) Blogihaasteet ovat vaikeutuneet vuosi vuodelta ja kuten varmasti kaikki haasteeseen osallistuneet bloggaajat, pähkäilin minäkin melkoisen kauan näitä kolmea kuvaavinta sanaa. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-09%20koht

V A L K O I N E N

Kodin pääväritys on selkeästi valkoinen, vaikka joukkoon onkin eksynyt puunsävyjä, keltaista sekä mustaa. Muita satunnaisia kausivärejä on ilmestynyt kotiimme säännöllisen epäsäännöllisesti blogivuosieni aikana, kuten tämän kevään postauksissani esiintyneet oranssin ja pinkin sävyt.

S K A N D I N A A V I N E N

Skandinaavisuus kuvaa minusta melko osuvasti tämän hetkistä sisustustyyliä. Puunsävyjen ja valkoisen raikas väriyhdistelmä sekä kalusteiden ajaton muotoilu ovat skandityyliä parhaimmillaan. Arvostan suuresti pohjoismaista suunnittelutyötä, -suunnittelijoita ja -sisustusbrändejä, mikä luonnollisesti näkyy omaan kotiin tehdyissä valinnoissa. 

V A L O I S A

Kotimme ikkunat ovat itään ja länteen. Itäpuolen ikkunoista (tytön huone, keittiö, eteinen) aurinko aloittaa paistamisen jo heti kukon laulun aikaan ja vastapäisen talon lasitetusta seinästä se heijastuu ja valaisee aina iltapäivään asti. Länsipuolelta (olohuone, makuuhuone) aurinko aloittaa paistamaan iltapäivällä ja kesällä valoisuudesta saa nauttia lähes ympäri vuorokauden. Kerrostalon ylimmissä kerroksissa asumisen parhaita puolia onkin juuri valoisuus, sitä riittää välillä liiaksikin. :) Valokuvauksen osalta runsas valoisuus on hyvä juttu, tällä hetkellä kuvausolosuhteet ovat hyvät aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan. Haasteena on kuitenkin se, että joudun kuvaamaan lähes aina vastavaloon, mikä ei ole optimaalisin vaihtoehto onnistuneiden kuvien luomiselle. :)

Olen melkoisen myöhässä tämän blogihaasteen toteuttamisen kanssa, joten en tällä kertaa jaa tätä eteenpäin. Jos siellä lukijoiden joukossa kuitenkin on joku joka ei ole tätä haastetta saanut, voit nappata tämä mukaasi! :)

Aurinkoista iltaa kaikille! <3