Unelmoin joskus aikoinani blogipostauksen verran, että omistaisin Louis Poulsenin AJ lattia- ja pöytävalaisimet, jotka sijoittaisin molemmille puolille sänkyä. Tämä unelmani muistui mieleeni tänään ja tartuinkin heti tuumasta toimeen. AJ lattiavalaisin pääsi ikkunan puolelle ahtaamman tilan vuoksi ja pöytävalaisin oven puolelle. T Y K K Ä Ä N! <3 Taidankin pitää pöytävalaisimen ja pienen By Lassen Kubus-kulhon kippurakasveineen makkarissa hetken aikaa ihan vaan siksi että ne näyttävät siellä niin hienoilta. :D 

IMG_4567.jpg

Makuuhuonekollaasi103.jpg

IMG_4590.jpg

Makuuhuoneenkollaasi1022.jpg

IMG_4581.jpg

IMG_4583.jpg

Makuuhuonekollaasi1044.jpg

IMG_4557.jpg

iIMG_4598.jpg.jpg

Makuuhuoneen parvekkeen puoleinen ikkuna avaa parvekelasien läpi näkymän suoraan merelle, jonka kimallusta tykkään iltaisin katsella sängyssä pötkötellen. Se on parasta valoterapiaa mitä väsynyt mieleni voi saada! :) Saima Harmajan vuonna 1928 kirjoittama runo sopiikin tämän hetkisiin fiiliksiini täydellisesti. <3

Makuuhuonekollaasi101.jpg

AURINGONLASKU20041.jpg

Auringonlaskun aikaan makuuhuoneessa on hauskoja varjoja ja heijastumia, myös seinien epätasainen ja mattainen kalkkipinta tulee kauniisti esiin. <3 Makuuhuone on edelleen ykkönen, oman kodin sydän! <3

Aurinkoista & kivaa iltaa kaikille! :)