Kotimaisen Musta5101 -tuotemerkin siivoustuotteita näkyi jo viime vuoden puolella useissa eri lifestylemedioissa, ja hittisarjan suosio kasvaa kasvamistaan. Ekologisista materiaaleista ja ainesosista valmistettuja tuotteita löytyy nykyisin useista sisustusliikkeistä sekä tavarataloista, tuoreimpana jälleenmyyjänä tavaratalojätti Stockmann. Kysyntää tälläiselle tyylikkäästi mustaksi designatun ulkoasun omaavalle kotimaiselle ekosarjalle todellakin on...

MUSTA5101COL667.jpg

Itse povaan Musta5101-tuotemerkille suurta menestystarinaa ja toivon että tuotevalikoima laajenisi kuluvan vuoden aikana keittiöpainotteisesta tuotekavalkaadista kodin kaikkien tilojen siivoustuotteisiin. Miltä näyttäisikään pikimusta parkettimoppi tai kylpyhuonejynssäri!?! Musta5101 on ehdottomasti vuoden 2014 BLOGITUOTE-valintani! :)

musta5101tiskir%C3%A4tti1.jpg

30x30cm kokoinen keittiöpinnoille suunniteltu bambuviskoosirätti* on käytännöllinen valinta päivittäiseen yleissiivoukseen. Bambu on materiaalina luonnostaan antibakteerinen, eikä rätti märkänäkään toimi bakteerien kasvualustana. Tunkkaiselta haiskahtava tahrainen keittiöliina on historiaa. :)

musta5101tiskiaine1.jpg

Herkullinen mustikka maustaa tämän korkealaatuisista raaka-aineista valmistetun käsitiskiaineen*, joka on hellä niin käsille kuin luonnollekin. Tuote on biologisesti hajoava, eikä se sisällä Joutsenmerkkikriteereissä kiellettyjä aineita eikä väriaineita.  

musta5101tiskiharja1.jpg

Tyylikkään tiskiharjan* runko on valmistettu teollisuuden ylijäämämateriaalista ja harja on luonnonharjasta. Se kestää kovaakin kulutusta ja pesun astianpesukoneessa. Kun harja on täyttänyt tehtävänsä sen voi palauttaa takaisin kierrätykseen (kirjelähetys maksikirjeenä (3€ postimerkki) osoitteeseen: P-print Oy, PL 21, 21421 Lieto) ja uusiokäyttöön. 

useloverecyclekollaasi.jpg

Ekologisuus ja tyylikkyys kulkevat kauniisti käsikädessä Musta5101 -tuotteissa! <3

attitudensetti4.jpg

Siivousvälineistöni kaipasi pientä päivitystä ja olin aamun ruokakauppavisiitilläni viittä vaille ostamassa uuden Fairy-pullon ja rättipakkauksen, kunnes muistin nämä Musta5101-tuotteet. Fairy rätteineen jäi kauppaan ja tein kotiin päästessäni siivousvälineistö-tilauksen Stockmannille. Musta5101-tuotteiden lisäksi ostoskoriini pääsi ystäväni ylistämät Attituden aidosti hajusteeton ja hellävarainen pyykinpesuneste* sekä ekologisempi tuotevaihtoehto konetiskiaineelle*. Myös saman sarjan kylpyhuonesuihkeen* tilasin, ihan silkasta uteliaisuudesta tuotteen kalkkikertymiä ehkäisevää vaikutusta ja yleistä toimivuutta kohtaan. :)

Aurinkoista ja lämmintä päivää kaikille! <3

(Kuvat: Valmistajien. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)