No johan nyt! :D Stockmann on tosiaakin laittanut tuulemaan, sillä Hullujen Päivien jälkimainingeissa jo toinenkin huippukamppis käynnissä. Pääsiäispyhien ajan 17.-21.4.2014  kanta-asiakkaat saavat kaikista verkkokaupan* normaalihintaisista kodin tuotteista* ja kodinkoneista* -20% alennusta. :) En todellakaan valita tästä erittäin yllättävästä tarjouskampanjasta, koska nyt saan tytön synttäripakettiin puisen Rosendahlin hipon ja Design Lettersin numerokuppisetin edullisemmin. Kiitos Stockmann! :D

Alla muutama inspiraatiokollaasi omista suosikkituotteistani:

ale20stcom33.jpg

ale20stcom11.jpg

ale20stcom44.jpg

ale20stcom55.jpg

stcom20aleeaster.jpg

S T O C K M A N N . C O M*

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-17%20koht

Oletteko muuten jo kuulleet tästä uudesta EU-direktiivistä, jonka vuoksi vuoden 2015 alusta valmistettavien uusien kahvinkeittimien pitää olla itsestään sammuvia? :) Uusi säädös on tehty energian säästämistä ja paloturvallisuuden parantamista varten. Minusta idea on sinällään varsin mainio, mutta direktiivin mukaisia sammumisaikoja hieman ihmettelen. Tavalliset lasipannukeittimet antavat lämpimän kahvin ystäville aikaa 40 minuuttia, mutta termoskannulliset keittimet pysyvät päällä vain viisi minuuttia kahvin keiton jälkeen. Onneksi keittimissä saa kuitenkin ilmeisesti olla kytkin, jolla automaattisen sammutuksen saa pois päältä. Tälläiset direktiivit ovat toki tärkeitä, mutta kummastelen miksi EU:n asiamiehet laittavat aikaa ja eforttia tälläisiin pikkujuttuihin, kun varmasti olisi akuutimpiakin asioita funtsittavana. No, pienestä purosta kasvaa suuri virta joten ehkä näillä vauvanaskelilla joskus pelastetaan maailma. :)

Huomiseen! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)