Hullujen Päivien perjantaiherkut* tulevat kohta myyntiin ja itse olen valmiina klikkaamaan Wondersin nudet koon 35 ballerinat sekä Apple Airport Extreme -tukiaseman kassan kautta kotio. :)

hullaritperjantait%C3%A4rpit1.jpg

Wondersin* nahkaisia ja joustavia ballerinoja olen sovittanut jalkaani vuosi sitten ja jos olisi ollut pienempää kokoa silloin jäljellä, omistaisin tälläiset kenkuliinit jo. Nyt korjaan tilanteen ja yritän olla tarpeeksi nopsa näpyttelijä, jotta ehdin saamaan nudet ballerinat itselleni. 30% alennus on näissä asuun kuin asuun sopivissa perusballerinoissa oikein hyvä. :)

hullaritperjantait%C3%A4rpit.jpg

Hugo Boss Home-malliston* muhkeita pyyhkeitä huomasin olevan vielä jäljellä väreinä valkoinen sekä tummanharmaa. Korkealaatuiset Bossit ovat mielestäni samaa tasoa Gant Homen ja Lexingtonin kanssa. Painettu Bossin logo on melkeimpä kivemman näköinen kuin kilpailijamerkkiensä monissa pyyhemalleissa käytetyt tummansiniset kangaslaput. :D Aamulla myyntiin ilmestyy Joutsenen silkkitäytteinen peite*, joka on ilmavan ohuen ominaisuutensa vuoksi hyvä valinta kuumakalleille. :) Sen pinta on ihanan viileää 100 % puuvillakangasta ja täyte ylellistä 100 % Tussah-silkkiä (150g/m2). Itse olen pikemminkin vilukissa, mutta hikisenä kesäyönä kelpaisi kyllä vilvoittavat unoset silkkipeiton alla. :)

Korbon* 24L vetoinen teräskori ilmestyi myyntiin eilisen iltatärppinä, ja niitäkin näytti olleen vielä jäljellä. Rahallinen säästö ei ole Korbossa kovinkaan suuri, mutta heille joilla kyseinen kori on muutenkin ollut ostoslistalla, on pieni alennus vain pelkkää plussaa. :) Ballerinojen lisäksi olen kärkkymässä myös Applen langatonta Airport Express -tukiasemaa*, joka vauhdittaa netin nopeutta silloin kun omassa kotiverkossani on ruuhkaa. :D Nettiin on nyt kytkettynä kaksi läppäriä, puhelin, tv ja kaksi iPadia, joten hetkittäin ilmenee jumittelua ja hidastumista. Olen melko vauhdikas nettiseikkailija, joten pienikin hidaste ja sivulatauksien odottelu ärsyttää. :D

hullaritperjantait%C3%A4rpit2.jpg

Muita kivoja tärppejä ovat tänään kahdeksalta myyntiin ilmestyvät Brabantian* sitruunankeltainen 55L vetoinen pyykkikori sekä Asa Selectionin* skandivaanviseen keittiöön täydellisesti sopivat salaattiottimet. OnniOon -merkin mikrokuituista keittiöpyyhettä on moni kehunut, sellaisenkin saa nyt alta vitosella mikäli köökki kaipailee luuttua. :) Iittalan Origo -astiasarjan* retro raitakuosi on tosi kivan näköinen muutoin valkoisessa kattauksessa. Aamupuurokulhon ostamista tytölle mietiskelen ihan vaan tuon pirtsakan värin vuoksi, mutta taidan jättää kaikesta ihanuudestaan huolimatta sen kuitenkin väliin tällä kertaa. :)

Stockmannin Hullut Päivät -nettishoppiin pääset vaikkapa TÄSTÄ* tai blogin sivupalkissa olevasta keltaisesta kummitusbannerista! :)

Muistakaahan muuten käydä klikkaamassa toivetuotteenne muistilistalle hyvissä ajoin ennen kahdeksaa, jotta voitte kahdeksalta klikata muistilistan saatavilla olevan sisällön suoraan ostokoriin ja kassalle. :)

Pirteää perjantaipäivää kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)