Huomenna se taas alkaa klo 8.00 - Stockmannin Hullut Päivät! :) Minulta on pyydetty ostovinkkejä ja toimintaohjeita kuinka voi maksimoida oman mahdollisuutensa huipputuotteiden saamiselle. Itse meinaan lähteä liikenteeseen hyväksi todetulla taktiikallani - nopeat syövät hitaat! :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-08%20koht

Hyvin suunniteltu ja valmisteltu on puoliksi shopattu! Itse meinaan tälläkin kertaa suorittaa ostosteluni pelkästään verkkokaupassa* ja jättää myymälässä hikoilemisen väliin. :) Netistä löytyy kätevä muistilista, jonne kannattaa jo etukäteen kerätä kaikki haluamasi tuotteet jokaiselta päivältä. Joka aamu klo 8.00 (su klo 12.00) voit siirtää myyntiin tulleet tuotteet suoraan ostoskoriin ja kirmata kaasujalkaa kassalle lunastamaan ja maksamaan ostoksesi. Hullun kätevää sanoi haamu! :D

hullutpaivat09042014.jpg

Mikäli teet ostoksesi verkossa, suosittelen suuntamaan verkkokaupan sivuille* jo hyvissä ajoin ennen aamu kahdeksaa ja kirjautumaan omilla tunnuksillasi sisään. Klo 7.55 alkaa todennäköisesti sivuston toimivuus takkuilla kuten aikaisempinakin kertoina, joten mitä vähemmän sinun tarvitsee klikkailla sivuilla päästäksesi kassalle, sen parempi. Ostoslista tai ostoskori ei varaa sinulle tuotetta, vaan vasta musta-keltaista KASSALLE-nappulaa painamalla voit olla varma että tuote / tuotteet on sinun. Viime kerralla kuvittelin ehtiväni ostamaan muutaman tuotteen, jotka olivatkin kassalle päästessäni loppuunmyytyjä, snif, vieläkin kirpaisee. :D Nopea siis pitää olla mikäli mielit saada parhaimmat tarjoustuotteet päältä. :)

Hullut Päivät tuotteita voi ostaa kahdesta eri nettiosoitteesta, verkkokaupan Hullut Päivät-osastolta* sekä Hullut Päivät -nettikuvastosta*.

Itse yritän ensisijaisesti Stockmannin tavallisen verkkokaupan Hullut Päivät-osastolle, koska koen että osaan navigoida siellä paremmin kuin Hullareiden omalla nettisivulla, joka on kuvastomainen. 

Tsemppiä kaikille shoppailijoille! :) Säästäkäähän ystävälleni yksi valkoinen Artekin A330s-valaisin, jota aamulla tulen havittelemaan hänen puolestaan. :)

EDIT: Nimimerkki Sini jätti minulle kommenttia että oli ollut yhteydessä Stockmannin asiakaspalveluun, josta oli neuvottu seuraavaa: Hullujen Päivien vuoksi Stockmannin verkkokaupan kirjautumissivu ei ole käytössä tänään (eikä huomenna torstaina) klo 6.00-11.00 välisenä aikana. Sivusto ohjaa suoraan Hullareitten nettikuvastoon* ja tilaustiedot pitää näpytellä manuaalisesti. Hullut Päivät nettikuvaston muistilista on käytössä, joten sitä kannattaakin hyödyntää postauksessa mainitun ohjeen mukaisesti hyvissä ajoin ennen klo 8.00 alkavaa myyntiryysistä. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-09%20koht

Kannattaa siis tehdä muistilista Stockmannilla* valmiiksi, lähettää se esim omaan sähköpostiin ja aamulla klo 8.00 painaa Siirrä ostoskoriin -nappia, jotta myyntipäivän tuotteet saa nopsasti ostettua. 

Peukut pystyyn siis ja toivottavasti kaikkia lykästää, ja jos ei niin tavaraa se onneksi vaan on. :) 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)