Käväisin siskojeni kanssa katsomassa Hullujen Päivien hulinaa ja eksyimme samalla reissulla muutamaan muuhunkin paikkaan. :) Shoppailusaaliini onkin aika mojova, mutta onneksi ne ovat kaikki hyvästä ja perustellusta syystä hankittuja, jos näin nyt voi shoppailusta sanoa. :D

IMG_4322.jpg

Ostokset ovat yhtä poikkeusta lukuunottamatta tytön synttärilahjoja. Stockmannilta mukaani tarttui Design Lettersin aakkosmukit* A, B ja C sekä mainitsemani poikkeustapaus, josta tulossa huomenna ikioma postaus. :)

iIMG_4329.jpg

iIMG_4327.jpg

Tigerista olisi löytynyt vaikka minkälaista pientä kivaa ostettavaa. Tyttö saa minulta lahjaksi String-hyllystön ja aakkoskuppien lisäksi piirustuspaperia, hevosaiheisen värityskirjan, vesivärit ja sudit, puuväripakkauksen ja puisen ukkelin, josta tyttö voi ottaa mallia kun piirustelee ihmisiä. :)

iIMG_4334.jpg

iIMG_4331.jpg

Seita Shopista tilaamani Ferm Livingin Half Moon -säilytyskori saapui postiin tänään, joten kipaisin kotimatkalla hakemassa sen. Nyt on minun lahjani tytölle hankittuna, enää ei tarvitse kuin synttärikemut järjestää. :)

21004.jpg

Meillä on vietetty tänään tyttöjen puuhabileitä ja meno on ollut sen mukainen. :) Olohuone muuttui ensin tanssilattiaksi ja sen jälkeen leikkipaikaksi. Kivaa oli. :)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Postaus sisältää mainoslinkin, mainoslinkki merkitty *-merkillä)