Eilen poistui yksi eteistä pitkään vaivannut puute, kun näin livenä Showroom Finlandin Mixrack Shoe Rack -kenkätelineen Stockmannilla. Kyseinen popoteline on ollut yksi vaihtoehdoistani, mutten ole pelkkien kuvien vuoksi siitä ole aikaisemmin ollut kovin innostunut. Eilinen hypistely muutti kaiken ja näin heti mielessäni, kuinka ilmavalta ja kevyeltä se näyttää kenkien kanssa. <3

PiIMG_4338.jpg.jpg

iIMG_4348.jpg

Nyt kun on saapaskelit vielä meneillään, on Mixrackini Dots-naulakoiden alla. Sitten kun kesän helteet alkavat, siirrän korkeavartiset saappaani säilöön, mixrackin eteisen ikkunan edessä olevan Artekin ritiläpenkin alle ja annan ballerinojen ja tennareiden vallata telineen. :)

iIMG_4349.jpg

iIMG_4347.jpg

iIMG_4341.jpg

Telineeseen mahtuu noin 8 paria aikuisten kenkiä ja 10 paria lasten kenkiä kahdessa kerroksessa. Vieraidenkin menomonot siihen omiemme lisäksi mahtuvat, sillä aion jatkossakin pitää esillä vain parit sesongin mukaiset käyttökengät per nuppi. :)

Nyt viikonlopun viettoon! :) Kivaa perjantai-iltaa kaikille! <3