Olen äärimmäisen innoissani uusista Musta5101 -siivoustuotteistani ja odotan jo kovasti ensi tiistain siivouspäivää ja uusien siivousvälineiden käyttöönottoa. :) Tuotteiden ulkonäkö on niin ihana, että raaskinkohan näitä edes käyttää??? :D

iIMG_4724.jpg

iIMG_4727.jpg

IMG4741.jpg

iIMG_4738.jpg

iIMG_4734.jpg

MUSTA5101KOLLAASIKUVAKE47782.jpg

iIMG_4750.jpg

Mustaa keittiörättiä tulen käyttämään yleissiivousliinana pölyjen ja pintojen pyyhinnässä, se vaikuttaa ainakin tunnustelun perusteella oikein pätevältä tapaukselta. :) Tiskiharja saa minulta myös kiitosta jo tässä vaiheessa - tiskiharjan harjasosa on todella hyvän tuntuinen, ei liian pehmeä lötkötin muttei myöskään liian kova joka roiskii likavettä ympärilleen tiskatessa. Tiskiainetta kerkesin nuuhkimaan, hyvältä tuoksuu. Sen tehosta postailen teille myöhemmin kunnon rasvanpoistoraportin kera. :)

Huomiseen! :)