String System -sarja on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi maailman tunnetuimmista ja myydyimmistä hyllystöistä. Tämä ajan hammasta kestänyt moderni sisustusklassikko taipuu käyttöön kuin käyttöön - lastenhuoneista olohuoneisiin ja kotikirjastoihin, keittiöistä työtiloihin sekä toimistoihin. En keksi paikkaa minne String-hyllyt eivät sopisi. :)

Tässä muutama inspiroiva kuva, joista näkee miten monella eri tavalla ja sisustustyylillä String-hyllystöä voi hyödyntää:

7Lisakuvat_iso.jpg

5Lisakuvat_iso.jpg

string%20system%2010.jpg

string%20system%207.jpg

String%20System3.jpg

String%20System2.jpg

string_system_white_folding_table_1%20%2

string_system_white_folding_table_4.jpg

string%20system%209.jpg

string%20system%2011.jpg

string17.jpg

String%20System5.jpg

_0022.jpg

String%20System%201.jpg

String%20System6.jpg

_0386.jpg

string%20system%208.jpg

Tytöllä on kohta synttärit ja kävimme keskustelua perheen ja sukulaisten kanssa hankittavista synttärilahjoista. Yksi ilmoille heitetty idea oli String-hyllystö pöytälevyllä varustettuna, jota voisi täydentää ja kasvattaa tulevien synttäreiden merkeissä uusilla osilla. Minusta tämä idea on loistava ja toteuttamiskelpoinen, ja ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin leluvuoren kasvattaminen tai kymmennen uutta pyjamaa. :D Kyllähän tuollaista String-kokonaisuutta ihan mieluusti katselisi. :)

Kivaa keskiviikon jatkoa kaikille! <3

(Kuvat: string.se)