Miten aika meneekään niin nopeasti? :) Vastahan minun pieni tyttöni kasvoi ja hyöri masuni uumenissa ja kohta koittaa jo neljävuotissynttärit. <3 Synttäriyllätyksiä olemme miettineet kovasti ja vaihtoehtoina on touhupäivä HopLopissa tai ensimmäinen elämys elokuvateatterissa. Leffateatteri olisi minusta kivempi idea, koska pienten tyttöjen porukasta kukaan ei ole vielä käynyt ihka oikeissa elokuvissa ja se on varmasti todella jännä paikka 4-6-vuotiaille tytöille, vaikka mammat onkin mukana matkassa. :) 

Oli minulla kyllä muutakin asiaa, kuin höpötellä synttärisuunnitelmista. :D Tein nimittäin ideakollaaseja tytön huoneen uudesta isojen tyttöjen-lookista, joka tulee varmasti olemaan tytölle mieluisa. <3

s%C3%A4ilytysjuttuja.jpg

Huoneen väritys tulee jatkossakin olemaan valko-keltainen, jossa ripaus mustaa joukossa. Extra-silauksen sisustukseen tuo kuitenkin pieni määrä ruskeaa, jota löytyy puisesta Kay Bojensenin apinasta sekä Ferm Livingin tuotteista. Kyseinen Ferm Livingin Half Moon-sarjan kuosi on tytön oma ihastus. Kollaasin oikeassa yläreunassa oleva valkoinen puulaatikko on Casa Stockmannin. Kannellisen umpinaisen laatikon sisään saa jemmailtua askartelutarvikkeita, kuten tarroja, kiiltokuvia, kimallepurkkeja ja -liimatuubeja. Näin ne ovat kaikki kädenulottuvilla, mutta silti siististi piilossa katseelta. :)

kalustekollaasi4.jpg

Kalustepuolella ei tapahdu mitään muuta uutta, kuin String-hyllystön ilmaantuminen. Hay Hee-nojatuoli toimii pesäpaikkana päiväpötköttelylle, Normann Copenhagenin Hang On-naulakkoon ripustellaan vaatteita, jotka eivät vielä tarvitse pesua. Ikean PS-kaappi pitää sisällään tytön vaatteita sekä leluja. Kollaasikuvassa oleva Muuramen Jolla-sänkyä meillä ei ole eikä tule, mutta ihastuin sen muotoiluun ja laitatyynyihin ja toivoisin että olisin ostanut Jatkopuun sijasta tämän Jollan. <3 <3 Eero Aarnion Pony saa jatkossa oleilla tytön huoneessa, Artekin jakkara toimii tuolina uuden String-hyllystön ja työpöydän ääressä istuessa.

ideoita.jpg

stringhyllyst%C3%B6.jpg

Tälläinen String System-hyllykokonaisuus olisi nyt sitten tarkoitus hankkia tytölle synttärilahjaksi koko suvun kesken, korkeampi pöytälevyllinen hyllykokonaisuus nyt ainakin. Matalampi hyllystön puolisko on vielä mietinnässä... Värinä tulee olemaan valkoinen ja sijoituspaikkana keltainen seinä, josta valkoinen kaluste tulee kauniisti esille. <3

pikkujuttuja8.jpg

Tyttö rakastaa piirtämistä yli kaiken ja synttärilahjaksi aion hänelle ostaa uusia piirustus- ja väritysvehkeitä. Erilaisia piirustusmuotteja yritän etsiskellä (esim hevonen, rakennuksia ja ihminen, jotka muovimuotin läpi piirretään mittasuhteissaan), vahavärejä, kimalluskyniä, vesiväripensseleitä, vihkoja sekä paperia. Kynä- ja pensselipurkeiksi suunnittelin hankkivani Design Lettersin A,B, ja C-kupit sekä numerokupit 1-4. Myös Qualyn pupusakset olisi söpöt ja näpsäkät. :)

valaisimet2.jpg

Valaisimien osalta minulla on muutama idea mielessäni. Katossa roikkuu tällä hetkellä yksi keltainen Muuton Myy (jonka saatan tuunata automaalaamossa valkoiseksi), mutta syksyn tullen sen valoteho on riittämätön. Sen vuoksi työvalaisin on ihan ehdoton hankinta, sillä PS-kaapin päällä oleva S-kokoinen pieni Tupla Kupla ei riitä Myyn kanssa valaisemaan huonetta riittävästi. En haluaisi enää koskaan turvautua kakkosvaihtoehtoon sisustushankinnoissa ja siksi harkitsenkin ykkösvaihtoehdon ostamista, joka on Louis Poulsenin AJ...

ideoita3.jpg

Viimeisenä kuvana fiiliskollaasi kivoimmista lastenjutuista huoneessa. <3 Tyylikäs ja leikkisä harvoin sopii samaan lauseeseen, mutta minusta sisustusideani väreineen ja kuoseineen sisältää juurikin näitä molempia. :)

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Valmistajien)