Vierailin tänään yhteistyön merkeissä Vantaan Tammiston Plantagenissa hakemassa aimo annoksen vihersisustusinspiraatiota. :) Kyseinen paikka on kokonsa ja erittäin kattavan valikoimansa vuoksi viherpeukaloiden taivas. Tässä muutamia suosikkipoimintojani ulko- ja sisätiloja kaunistamaan:

VIHERSISUSTUS.jpg

KANARIANTAATELI.jpg

LAAKERIPUU.jpg

DAHLIA.jpg

TUPSULAVENTELI.jpg

T%C3%84HK%C3%84LAVENTELI.jpg

OLIIVIPUU.jpg

LAMPPUHARJA.jpg

DENDROBIUMNOBILE.jpg

Olin täysin mykistynyt orkidea-osaston upeasta tarjonnasta, josta tulinkin räpsineeksi parisenkymmentä valokuvaa. Orkideamerta ihaili kanssani moni muukin asiakas, varsinkin upeita pinkkejä lajikkeita, joista kävin mielenkiintoisen keskustelun erään vanhemman rouvan kanssa. Plantagenin orkidea-osastolla suosittelen piipahtamaan jos olet ohikulkumatkalla. <3

IMG_4806.jpg

IMG_4805.jpg

IMG_4811.jpg

IMG_4801.jpg

IMG_4800.jpg

IMG_4803.jpg

SITRUS.jpg

AURINGONKUKKA.jpg

IMG_4783.jpg

MARKETTA.jpg

Ulkotiloissa sijaitsevan taimitarhan kohdalla, minulla oli jo ostoskärryt niin täynnä tavaraa etten meinannut eteenpäin päästä, joten taimitarhasta tai ulkokalusteista ei minulla ole nyt kuvamateriaalia teille jaettavaksi. Mukaani lähti mm. 10 säkillistä mustia kiviä, joiden yhteispainoa en uskalla edes arvioida. :D Plantagen tarjoaa asiakkailleen monipuoliset lisäpalvelut, kuten hoito- ja kalustetakuun, joustavan rahoitusratkaisun sekä kotiinkuljetuksen. Sitä hyödyntäen uskalsinkin kasata kärryt täyteen tarpeellista tavaraa ja huomenna ostokseni saapuvatkin kotiovelleni kannettuna. :) Huomenna alkaakin sitten kukkien istutuspuuhat ja parvekkeen vappukuntoon laittaminen. Ulos on luvattu hieman vilpoisempia kelejä vapuksi, mutta olemme päättäneet grillata vaikka toppatakit päällä jos ei muuten tarkene parvekkeella istuksia vappua viettämässä. :D

Huomenna näistä ja vähän muistakin aiheista lisää! Kivaa iltaa kaikille! <3

(Postaus toteutettu yhteistyössä Plantagenin kanssa!)