Reipas kolmetuntia tuli ahkeroitua parvekkeen parissa ja kyllä kannatti. Parveketta ei meinaa edes tunnistaa samaksi tilaksi kuin mitä se ennen oli, niin suuri muutos on tapahtunut. Kaikista merkittävimmät yksityiskohdat ovat Plantagenin yhteistyökampanjan kautta saamani mustat koristekivet sekä neljä kaunista vihreää kasvia, jotka yhdessä tekevät parvekkeen sisustukseen sen viimeisen silauksen. Nyt toivotankin teidät kaikki tervetulleeksi kaupunkiparvekkeeni virtuaaliesittelyyn! :)

IMG_4932.jpg

IMG_4915.jpg

IMG_4922.jpg

IMG_4920.jpg

Parvekkeen ulkoreunoilla on Plantagenin musta koristekivireunus, johon olen upottanut 10 puutarhaspottia. Spottivalot toimivat automaattisella hämäräkytkimellä ja luovat kaunista epäsuoraa tunnelmavaloa pimeään vuorokaudenaikaan. Spottien asennuksesta teen oman postauksen loppuviikon aikana. Valkoisen nurmimaton ja mustien järvikivien kontrasti on minusta upea! <3

IMG_4884.jpg

IMG_4902.jpg

IMG_4911.jpg

IMG_4925.jpg

Kuljeksin eilen Plantagenin myymälässä kirjaimellisesti hullaantuneena kaikesta näkemästäni. Jos parveke olisi suurempi (tai jos olisi se oma ihana piha mitä laitella), olisin tahtonut kokeilla hortonomisia kykyjäni mm. kanariantaatelin ja oliivipuun kanssa. Pakko oli kuitenkin pitäytyä neljässä kasvissa, koska tilaa tai ruukkuja ei ole suuremmalle viidakolle. :) Yritin valikoida mahdollisimman sekalaisen sakin kasveja ja kukkia, joista yhdistämällä tulee kivan näköinen ja rento kokonaisuus. Spiraalivihvilä, puksipuu, tuoksuvainen laventeli sekä hedelmäinen sitruspuu toimvat hyvin yhdessä, vaikka ovatkin keskenään hyvin erilaisia. :) 

IMG_4890.jpg

IMG_4891.jpg

IMG_4896.jpg

IMG_4933.jpg

Valkoisen kodin parvekkeen ei kai voi olettaakaan olevan muuta kuin valkoinen? :) Matto ja kalusteet tekevät koko parvekkeen yleisilmeestä valkoisen vaikka harmaata ja tummia sävyjä on käytetty tilassa yhtä paljon. Seinät ja kivet muodostavat ikäänkuin kehyksen kaikelle tuolle valkoiselle, ja juuri tuon rajauksen vuoksi valkoinen toimii noin hyvin ulkotilassakin. <3 

IMG_4887.jpg

IMG_4905.jpg

IMG_4871.jpg

IMG_4872.jpg

Vihreä ja valkoinen on yksi suosikkiväriyhdistelmistäni vuodesta toiseen. Mikään ei raikasta vihreää niin kauniisti kuin valkoinen, ja valkoisen raikkaus korostuu minusta parhaiten vihreään yhdistämällä. Lopputulos: Tuplaraikasta! :)

IMG_4913.jpg

IMG_4882.jpg

IMG_4874.jpg

IMG_4876.jpg

Olen aina haaveillut maahan upotetuista spoteista ja tuskaillut sitä kun parvekkeen betonilattiaan ei voi jälkikäteen niitä upottaa. Tämä koristekiviin jemmatut spotit -idea tuli mieleeni kuin salama kirkkaalta taivaalta ja olen niin tyytyväinen että lopputulos on onnistunut ja toimiva. Tummansävyiset kivet olivat myös täysin oikea valinta, hyvä etten päätynyt valkoisiin kiviin. :)

IMG_4914.jpg

IMG_4894.jpg

Parvekkeen kalustuksen kanssa oli aikamoinen homma. Halusin yhdistää nojatuolit ja ruokapöydän, mutta eihän niitä näin pieneen tilaan saanutkaan toimivasti. Kokonsa puolesta ne mahtuivat kyllä, mutta parveke oli niin sumpussa ja ahdaskulkuinen, ettei se kovin nätiltä näyttänyt. Siispä otin lennosta käyttööni sisustussovelluksen nro kaksi ja siirsin tytön huoneesta ylimääräiseksi jääneen PS-peltikaapin ulos. Myös toinen 40x40cm kokoisista HAY Tray-pöydistä pääsi parvekkeelle asumaan kesäksi. Parveke onkin nyt kuin kakkosolohuone - tavoite siis saavutettu!. :)

Haluan erikseen kiittää Vantaan Tammiston Plantagenin ammattitaitoista henkilökuntaa hyvästä palvelusta ja mukavasta myymäläkierroksesta! Kiitos myös Sannalle joka mahdollisti tämän kivan yhteistyöprojektin! <3

Nyt saa kesä tulla! Ja huominen vappugrillaus! :) Ihanaa iltaa kaikille!

(Postaus toteutettu yhteistyössä Plantagenin kanssa, osa postauksessa esiintyvistä tuotteista saatu yhteistyökampanjan kautta)