Tänä viikonloppuna on juhlittu kakkukahvien merkeissä kolmea eri synttärisankaria ja nyt alkaa kakkukiintiöni olemaan täynnä tältä vuodelta. :) Iltasella tein parvekkeelle pienen after party -kattauksen ja kutsuin ystävän herkuttelemaan ylimääräiseksi jäänyttä vadelma-salmiakki moussekakkua. En ole kakkujen suurin ystävä ja tämä moussekakku oli turhan makeaa minun makunystyröilleni, mutta sokeriähkynkin uhalla vedimme koko komeuden napaamme. :D

IMG_5736.jpg

IMG_5720.jpg

iIMG_5725.jpg

Magisson kakkulapioni vaatii sileäreunaisen kakkulautasen ja sen virkaa toimitti Teeman ruokalautanen, jonka käänsin nurinpäin. :) Muutkin kattauksessa käytetyt astiat ovat postauksista tuttuja arkiastioitani. :)

IMG_5722.jpg

IMG_5737.jpg

IMG_5738.jpg

IMG_5733.jpg

Synttärihulinasta totaalisesti väsähtänyt bloggaaja kuittaa tämän viikon tähän makealta maistuvaan postaukseen toivotellen kaikille ihanaa iltaa! :)