Löysin ihan mielettömän tuotteen, jolla saa sähköjohdot kulkemaan siististi. :) Minun ongelmakohtani on ollut makuuhuoneessa olevan pöytävalaisimen johto, joka on rumasti kerällä pöydänjalan ympärillä. Se myös pölyyntyy pahasti ja viikottain saan poimia nyrkin kokoisen pölykasan sen päältä. Nyt ongelma on kuitenkin korjattu, kiitos Cable Twisterin. :)

IMG_5543.jpg

IMG_55444.jpg

TWISTERJOHDOTUS888668.jpg

IMG_5548-001.jpg

IMG_5547.jpg

Laitoin lampunjohdon kulkemaan Hay Tray -pöydän kehikkoa pitkin ja syötin loput johdot sängynpäädyn taakse jemmaan. Näin sain johdon laskeutumaan nätisti alemmas ja jalkalistaa mukaillen johdettua sen kohti töpseliä. :) Nyt ei johto enää kuljeksi valtoimenaan, eikä aiheuta esteettistä näköhaittaa sohvalta makuuhuoneeseen päin katsellessa. :)

IMG_5542.jpg

Cable Twisterini löysin Stockmannilta (TÄÄLTÄ!*) ja sitä on saatavana mustan ja valkoisen värin lisäksi myös esim oranssina, sinisenä ja pinkkinä. :) Kolmen twisteripötkylän paketista jäi yksi "spagetti" yli ja sen aion hyödyntää televisioon kiinnitettyjen johtojen niputtamiseen, jotta saan ne kulkemaan hieman siistimmin tv-jalustan takaa. :)

Nyt suuntaan parvekkeelle nautiskelemaan upeasta auringonlaskusta ja syömään iltapalaa. :) Kivaa alkanutta viikonloppua kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkin, joka on merkitty *-merkillä)