Postailin teille Holmegaardilta yhteistyön merkeissä saamastani Design With Light -sarjan uutuustuotteesta, lasimaljasta, jonka sain ennakkomaistiaisena itselleni jo helmikuussa. Nyt tämä ihana malli on lanseerattu myös Suomessa, jälleenmyyjinä toimivat Stockmann ja Sokos. :) 

designwithlightbowl.jpg

Maria Berntsenin Holmegaardille suunnittelemaa maljaa saa kolmessa kokoluokassa, Small (10cm)*, Medium (12cm)* ja Large (16cm)*, ja niitä voi hyödyntää monipuolisesti erilaisissa sisustustarkoituksissa. Itse olen käyttänyt omaa keskikokoista maljaani mm. meikkien säilytyksessä, kukkamaljakkona, -ruukkuna, keksikulhona ja kynttilälyhtynä. :)

designwithlightbowl3.jpg

designwithlightbowl2.jpg

Juhlakauden kunniaksi Stockmann* tarjoaa verkkokaupassaan kanta-asiakkailleen kaikki naisten ja miesten juhlavaatteet ja -kengät sekä kodin osaston tuotteet -20% kampanja-alennuksella. Verkkokauppa on täynnä kivoja lahjaideoita kevään ylioppilaille ja tästä onkin tulossa toivepostausta iltasella Tuulin pyynnöstä. :)

stockmankantistoukokuu74893.jpg

Aurinkoista mieltä kaikille! :)

(Postauksessa esiintyvä Design With Light -malja saatu Holmegaardilta yhteistyön merkeissä. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)