Tein eteisessä pienen freesausoperaation ja fokusoin kaikki tapahtumat yhdelle seinälle. Tavaramäärä kasvoi hieman aikaisempaan eteispostaukseeni verrattuna, mutta yleisilme on siitä huolimatta nyt yhteneväisempi ja raikkaampi. Aikaisemmin olen vältellyt avoimia säilytystilaratkaisuja ja varsinkin eteisessä olen tahtonut piilottaa kaiken mahdollisen ovien taakse epäsiisteyden ja rauhattoman efektin vuoksi, mutta tälläistä avointa eteistilaa katselen oikein mieluusti. Tunnelma muuttui minusta kokonaisuutena asteen verran kodikkaammaksi, lämminhenkiseksi jopa. :)

ETEINEN77488923.jpg

eteinenkollaasikuvitus774883.jpg

iIMG_5397.jpg

Kanto-teline toimii jatkossa paperinkeräykseen joutavien lehtien säilyttimenä. Näin saan vapautettua tilaa roskakaapista, jonka hyllyllä lehtiroskat ovat aikasemmin olleet. Kenkäteline siirtyi vuorostaan ritiläpenkin alle, jonne se sopii sekä mittojensa että kevyen muotonsa vuoksi hyvin. Muuton Dots-ripustimissa roikkuu asusteita sisustussävyihin sopivissa väreissä ja valkoiseen kangaskassiin jemmasin loppuja huiveja, pipoja ja tumppuja. :)

iIMG_5388.jpg

iIMG_5396.jpg

eteinenpic7738892.jpg

Illalla tulossa postausta 1000 tavaran haasteeseen liittyen, jonka parissa ehdin taas ahertaa. :) Mukavaa maanantaita ja uutta alkanutta viikkoa kaikille! :)